Olet tässä: Turun konservatorio > Uutiset

Julkaistu 20.04.2017

Turun puhallinmusiikkijuhlat käynnistyvät 12.5.

Turun 11. puhallinmusiikkijuhlia vietetään toukokuussa Suomi 100

-juhlavuoden merkeissä yhdessä tekemisen kautta, kun tapahtuma alkaa mittavalla lähes 300 soittajan yhteiskonsertilla Varvintorilla.

Lisäksi ohjelmassa on tuttuja konsertteja Turun kaupungin pääkirjaston pihalla sekä Turun ruotsinkielisen puhallinorkesteri BlåsLagetin 20-vuotiskonsertti Vanhalla Raatihuoneella. Kokonaisuus huipentuu Nuori Puhallus -konserttiin Sigyn-salissa, jossa konservatorion nuoret taitajat sekä puhallinorkesterit esiintyvät yhdessä Laivaston soittokunnan kanssa.

Tapahtumiin on vapaa pääsy Nuori puhallus -konserttia lukuun ottamatta.

TPMJ XI

Pe 12.5. klo 18.00 Puhallinmusiikinpäivä
Varvintori

Laivaston soittokunta ja puhallinorkesterit Turun alueelta esiintyvät suuressa yhteiskonsertissa. Paikalla myös Turun sotilaskotiyhdistys.

Mukana Aura Brass Band, BlåsLaget, Laitilan soittokunta, Raision nuorisosoittokunta, Raision VPK:n soittokunta, Salon puhallinorkesteri, Turun konservatorion puhallinorkesteri ja junioripuhaltajat, Turun Metsänkävijäin soittokunta, Turun Työväenyhdistyksen Soittokunta, Turun VPK:n puhallinorkesteri ja Uudenkaupungin soittokunta.

15.–19.5. klo 18.00-20.00 Kirjastopiha soi!
Turun kaupungin pääkirjaston piha, Linnankatu 2

Ma 15.5.
klo 18.00 Turun työväenyhdistyksen soittokunta
klo 19.00 Turun VPK:n puhallinorkesteri

Ti 16.5.
klo 18.00 Axelbandet 60 v.
klo 19.00 Sohon Torwet

Ke 17.5.
klo 18.00 Turun Metsänkävijäin Soittokunta
klo 19.00 Turun konservatorion puhallinorkesteri

To 18.5.
klo 18.00 Raision VPK:n soittokunta
klo 19.00 Blåsaget

Pe 19.5.
klo 18.00 Aninkaisten sävel
klo 19.00 Maarian VPK:n jazz-osasto

Su 21.5. klo 15.00 BlåsLaget 20 vuotta
Vanha Raatihuone, Vanha Suurtori 3

Mikko Lagerspetz, kapellimestari
Carita Lagerspetz, klarinetti
Sabina Hadzibulic, laulu

Turun ruotsinkielinen puhallinorkesteri BlåsLaget juhlii 20 ikävuottaan klassisella ja svengaavalla puhallinmusiikilla. Ohjelmassa musiikkia mm. säveltäjiltä Crusell, Holst ja Josef Strauss. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Ke 23.5. klo 18.00 Nuori puhallus
Sigyn-sali, Turun konservatorio, Linnankatu 60

Laivaston soittokunta
Petri Junna, kapellimestari
Jarkko Aaltonen, kapellimestari
Turun konservatorion solistit ja puhallinorkesterit

Turun konservatorion nuoret taitavat solistit sekä puhallinorkesterit esiintyvät yhdessä Laivaston soittokunnan kanssa keväisissä tunnelmissa. Liput 15 € / 5 € (2-12 v.), Ticketmaster.

Tapahtuman järjestäjä: Turun konservatorio

Siirry uutisiin