Avoin konservatorio

Avoin konservatorio tarjoaa opiskelumahdollisuuden niille, joita ei esimerkiksi opiskelupaikkojen vähyyden takia voida sijoittaa taiteen perusopetukseen. Lisäksi kaikille avoimeen muuhun opetukseen voi osallistua konservatorion ulkopuolisena oppijana.

Avoimessa konservatoriossa voivat opiskella henkilöt, joilla katsotaan olevan edellytykset tavoitteelliseen musiikin opiskeluun.

Opetukseen hakeville järjestetään tarvittaessa erilliset tasotestit, joissa määritellään opintojen henkilökohtaiset tavoitteet. Avoimen konservatorion toimintaan ei käytetä julkista rahoitusta, joten lukukausimaksut ovat normaalia korkeammat.

Avoimen konservatorion haku on samaan aikaan taiteen perusopetuksen haun kanssa keväisin, mutta opiskelumahdollisuuksia voi tiedustella ympäri vuoden rehtori Reijo Bormanilta, puh. 044 527 3214, reijo.borman(at)turunkonservatorio.fi.

Kaikille avoin opetus

Lisäksi Turun konservatorion ryhmäaineisiin, orkestereihin ja kuoroihin sekä kesäkursseille voi osallistua myös konservatorion ulkopuolisena oppijana.

Musiikin perusteiden opetus

Turun konservatorion musiikin perusteiden (musiikin teoria) opetukseen voivat osallistua myös muut kuin konservatorion oppilaat mikäli ryhmissä on tilaa.

Orkesteri- ja kuorotoiminta

Lisätietoja eri kuorojen ja orkestereiden toiminnasta löydät Orkesterit ja kuorot -sivuilta.

Lisätietoja:

Musiikin perusteet ja kuorotoiminta:
hallintosihteeri Sirkka Latva-Mantila, puh. 040 183 6995, kanslia(at)turunkonservatorio.fi

Orkesteritoiminta:
rehtori Reijo Borman, puh. 044 527 3214, reijo.borman(at)turunkonservatorio.fi