Aura Sinfonia ja Hyvän Mielen Sinfis

Turun konservatorio ja Puolalanmäen musiikkilukio ovat aloittaneet sinfoniaorkesteriyhteistyön. Aura Sinfonia konsertoi ensimmäisen kerran syksyllä 2021 ja Hyvän Mielen Sinfis konsertoi ensimmäistä kertaa syksyllä 2022.

Aura Sinfonia

Aura Sinfonia aikataulu lukuvuodelle 2022–2023 on valmistunut ja nähtävillä harjoituspaikkoineen täällä. Linkissä olevaan dokumenttiin päivitetään myös mahdolliset muutokset.

Turun konservatorion ja Puolalanmäen musiikkilukion uusi sinfoniaorkesteri konsertoi ensimmäisen kerran uudistetussa Sigyn-salissa 20.10.2021 otsikolla ”Hetki ennen marraskuuta”. Kapellimestari Olli Vartiainen oli valinnut ohjelmaan nuoria innostavaa ohjelmistoa: Sibeliusta, Schubertia ja Ravelia. Konsertin päättänyt Leonard Bernsteinin West Side Story -kokoelma jäi iloisena irroitteluna kuulijoiden korviin. Konsertti oli hieno osoitus yhteistyön voimasta; lopputulos oli täysipainoinen musiikillinen kokonaisuus, jossa puhallettiin yhteiseen hiileen.

Hyvän Mielen Sinfis

Hyvän Mielen Sinfis on Turun konservatorion ja Puolalanmäen uusi, lapsia ja nuoria innostavaa ohjelmistoa soittava sinfoninen kokoonpano. Soittajalta vaadittava taitotaso on 2–3.

Hyvän Mielen Sinfiksen aikataulu lukuvuodelle 2022–2023 on valmistunut ja nähtävillä harjoituspaikkoineen täällä. Linkissä olevaan dokumenttiin päivitetään myös mahdolliset muutokset.