The House is Rockin’: Tina Turner/Elton John Tribute Show

pe 1.3.2024 klo 19
Sigyn-sali

THE HOUSE IS ROCKIN’
Tina Turner / Elton John Tribute Show

THE BEST – GOODBYE YELLOW BRICK ROAD – GOLDENEYE – CROCODILE ROCK – PROUD MARY – YOUR SONG – PRIVATE DANCER ja monia hittejä hittien perään.

Nyt on saatu kasattua yhteen varsinainen dreamteam. Loistavat laulajat, upeat tanssijattaret ja mahtava bändi. Eli tältä porukalta ei voi odottaa enempää eikä vähempää, kuin mielettömän upeaa showta.

Tina Turnerin tuotantoa tulkitsee pääasiassa valloittava Ann Charlotte, joka on tehnyt pitkän uran studiomuusikkona ja jonka ääntä kuullaan monen eturivin artistin levyillä. Nykyisin hän esiintyy mm. Aikakoneessa ja Velvet Raven yhtyeessä.

Osan Tinan tuotannosta tulkitsee Anne Lampela, joka laulaa useissa kevyen musiikin yhtyeissä jazzista souliin, mm. omassa Ann Lake-yhtyeessä. Lisäksi hän on ollut mukana musikaaleissa, oopperoissa sekä lukuisissa näyttävissä musiikkiprojekteissa.

Elton Johnin osuuden konsertissa hoitaa Mikael Saari, joka on tullut kansalle tutuksi Tähdet Tähdet-laulukilpailusta, UMK-kilpailun finaalista sekä useista teatteri- ja musikaalirooleistaan. Viimeisimmät esiintymiset ovat Show Must Go On, Queen-yhtyeen musiikkiin perustuva spektaakkeli sekä Grease-musikaali.

Savage Sisters-tanssiryhmän muuvit ja koreografiat eivät varmasti jätä ketään kylmäksi, eikä varmasti vähiten Paula Kotilaisen upea tankotanssi Private Dancerissä.

The House Is Rockin’ taustabändissä on mukana musiikin rautaisia ammattilaisia, jotka saavat kappaleet lähtemään suorastaan lentoon. Osana taustabändiä ovat mukana myös upeääninen kolmikko, Ann Lake Singers.

Ann Charlotte, laulu
Mikael Saari, laulu
Anne Lampela, laulu
Annina Tuominen, laulu
Minna Andersson, laulu
Antti Kajander, kitara
Petri Salo, kitara
Jarkko Pietilä, koskettimet
Olli-Pekka Tuomisalo, saksofoni
Mika Mäkelä,  rummut
Juha Nyman, basso
Savage Sisters, tanssi
Johan Fallenius, miksaus
Tomi Tuominen, juonto