15.6.2017

Turun konservatorion opiskelijavalinta

Turun konservatorion ammatillisen peruskoulutuksen opiskelijavalintojen tulokset ovat valmiit ja 41 valitulle on ilmoitettu asiasta henkilökohtaisesti. Muusikon osaamisalaan valittiin 31 uutta opiskelijaa (18 klassista ja 13 pop/jazz-opiskelijaa) ja musiikkiteknologian osaamisalaan kymmenen uutta opiskelijaa.

Valittujen nimilistoja ei julkaista, koska nimen julkaisu vaatii erillistä lupaa, jota useimmilta hyväksytyiltä ei ole.

Yhteishaussa/opintopolussa hakeneille, muille kuin lautakuntien suosittelemille, on laitettu järjestelmällisesti ”hylätty”-merkintä ja 0 pistettä Opintopolku-palveluun. Tämä ei kuitenkaan suoraan tarkoita, ettei valintakoeosioista olisi tullut pisteitä. Tarvittaessa voit kysyä saamiasi pistemääriä koulutuspäälliköltä sähköpostitse: ulrika.kauniskangas[a]turunkonservatorio.fi