31.8.2018

Soittimet tutuksi!

Turun konservatorio järjestää kaksi Soittimet tutuksi -konserttia 4.9.ja 11.9., joissa esitellään monipuolisesti tarjolla olevien opetussoittimien laajaa kirjoa. Konsertit ovat erinomainen mahdollisuus tutustua eri soittimiin, erityisesti niille musiikkiharrastuksesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille, jotka eivät vielä ole omaa soitinsuosikkiaan löytäneet. Konserttien yhteydessä on myös mahdollista anoa oppilaspaikkaa, joita on vielä vapaana turkulaisille soitto- tai lauluharrastuksen aloittajille.

Konserttien ohjelma sopii kaikenikäisille ja tuo kuultavaksi niin sirkuksen klovnit kuin norsutkin Prinsessa Ruususta unohtamatta.

Soittimet tutuksi ti 4.9. klo 18.00 Crichton-salissa ja 11.9. klo 18.00 Sigyn-salissa. Konserttien kesto noin 45 min. Tervetulotoitotuksin!