12.3.2020

Turun konservatorio ja musiikkiopisto siirtyy etäopetukseen 16.3. alkaen koronavirustilanteen takia

Turun konservatorio ja musiikkiopisto siirtyy välittömästi kokonaan etäopetukseen, jossa opettaja ja oppilaat ovat fyysisesti eri paikoissa. Ensisijainen tavoite on jatkaa kaikkea opiskelua tietoverkon välityksellä opettajien lähipäivinä antamien ohjeiden mukaan.

Kaikki konsertit, tapahtumat ja yhteismusisointi on peruutettu.

Tässä vaiheessa järjestely on voimassa ma 13.4. asti, elleivät viranomaismääräykset tai tilanteen muuttumisen vuoksi tehdyt omat päätökset muuta tilannetta.

“Olemme keskellä tilannetta, joka vaikuttaa voimakkaasti myös oppilaitoksemme toimintaan. Järjestelyillämme haluamme säilyttää edellytykset tavoitteelliseen musiikinopiskeluun keskeytyksettä. Edelleen on mahdollista käyttää aikaa laulamiseen, soittamiseen, musiikin kuunteluun ja harjoittelemiseen vaikka oppimisympäristö on totutusta poikkeava. Toivomme, että huoltajat kannustavat ja auttavat lapsia ja nuoria osallistumaan etäopetukseen.”, rehtori Juha Järvinen toteaa.