1.12.2022

Varautuminen sähkökatkoihin

Tiedote 1.12.2022 Turun konservatorion opiskelijoille, oppilaille ja näiden huoltajille
sekä tiedoksi koko henkilöstölle

Varautuminen sähkökatkoihin Turun konservatoriossa

Suomea uhkaa sähköpula, joka voi johtaa alueellisiin sähkökatkoihin. Turun konservatorio peruuttaa tai keskeyttää opetuksen ja yleisötilaisuudet sähkökatkon aikana. Valaistuksen, ilmanvaihdon, lämmön- ja vedenjakelun sekä tietoliikenteen katkeamisen vuoksi emme voi jatkaa toimintaamme turvallisesti sähkökatkon aikana.

Turun konservatorio ilmoittaa opetuksen peruutuksesta Wilma-viestillä, mikäli saamme tiedon sähkökatkosta etukäteen. Jos sähkökatko alkaa yllättäen, opettajat jatkavat mahdollisuuksiensa mukaan oppituntia tovin tai jopa tunnin loppuun, minkä jälkeen saatamme oppijat kokoontumisauloihin. Linnankadulla kokoontumisaula on narikka-aula ravintola Sigynissä ja Mestarinkadulla katutason aula.

Oppilaiden on turvallisinta odottaa mahdollisia hakijoita aulatiloissa, joita voimme valaista akkukäyttöisillä lampuilla. Toivomme, että matkapuhelimet toimivat sähkökatkon aikana. Pyydämme huoltajia varautumaan sähkökatkoihin, miettimään kuljetusta tarvitsevien lasten turvallisuutta ja keskustelemaan järjestelyistä lasten kanssa etukäteen. Sähkökatkon aiheuttama pimeys voi tuntua pelottavalta, mutta se ei aiheuta erityistä vaaratilannetta.

Jatkamme toimintaamme sähkökatkon päätyttyä. Ilmoitamme toiminnan jatkamisesta Wilma-viestillä.

Sähkökatko on Turun konservatorion toiminnalle ylivoimainen este. Turun konservatorio ei siirrä peruuntuneita toimintoja toiseen ajankohtaan tai hyvitä taiteen perusopetuksen maksuja.

Tiedotetta päivitetty 1.12.2022.