28.11.2023

Pakkasen kutsu – kuorojen joulukonsertti

Pakkasen kutsu vie välkehtivään joulumaisemaan rauhoittavilla ja ilahduttavilla sävelillään. Joulukuun monipuolisimmassa konserttikattauksessa neljä kuoroa lämmittää yleisöä ohjelmistolla, joka maistuu niin lapsille kuin aikuisille. Turun konservatorion kamarikuoro, Sigynella, Auriella ja Lauluaakkoset toivottavat kaikki mukaan tunnelmoimaan.

Jo kolmatta kertaa järjestettävä kamarikuoron ja lapsi- ja nuorisokuorojen yhteisponnistus tuo tällä kertaa lavalle mukanaan myös Lauluaakkoset-valmennuskuoron. Konsertissa kuullaan kokonaisuus lauluja, jotka on valikoitu ajatuksella tarjota jotain niin perheen pienimmille kuin taidemusiikkiin tykästyneelle kuulijakunnalle. Mukana on siis tuttuja, rakkaita joululauluja, tuoreita Paula Vesalan, Soili Perkiön ja Pekka Simojoen kappaleita sekä värikkään tarinallisia sekakuorosävellyksiä mm. Morten Lauridsenilta, Matthew Whittallilta, Ola Gjeilolta ja Cecilia McDowallilta.

Konsertin johtavat Maria Jaakkonen, Markus Luomala, Tuire Mellanen ja Maikki Säikkä.

PAKKASEN KUTSU
pe 15.12. klo 18.00 Sigyn-salissa (Linnankatu 60, Turku)
Vapaa pääsy, käsiohjelma 10 euroa.
Ennakkomyynti osoitteessa tkkk.tapahtumiin.fi
Ostamalla käsiohjelman tuet kuorojen toimintaa.

Kokonaiskesto väliaikoineen n. 1,5 tuntia.
Väliajalla Sigyn Café palvelee herkkuineen.