6.2.2024

Alma Meretojalle kilpailumenestystä

Turun konservatoriossa opiskelevalle Alma Meretojalle menestystä George Bizet -kilpailussa

Alma sijoittui kilpailussa kultamitalikategoriaan sävellyksellään Olet mereen hukkunut tähti ja sai kunniamaininnan erinomaisesta muusikkoudesta. Alman pianokappaleeseen voi tutustua täällä.

Kansainvälinen George Bizet -musiikkikilpailu on musiikkitapahtuma verkossa, jonka tavoitteena on testata perusteellisesti osallistujien virtuositeettia ja taiteellista osaamista erilaisissa instrumenteissa, musiikin johtamisessa, säveltämisessä ja laulu- ja kamarimusiikissa – kattaen maailman kaikki maat ja kansallisuudet.

Kilpailun pyrkimys on motivoida lisää nuoria muusikoita astumaan verkkolavalle ja vaalia heidän taiteellista kasvuaan. Kilpailu tarjoaa osallistujille monia mahdollisuuksia ja areenan kilpailla. Keskeinen tavoite on tunnistaa taiteilijoiden joukossa poikkeuksellisia kykyjä ja jakaa tunnustuksia, jotka voivat toimia ponnahduslautana kohti kansainvälistä uraa.