Maan ja taivaan kappaleita – kamarikuoron 20-vuotisjuhlakonsertti

la 6.5. klo 17.0018.30
Sigyn-sali, Turku
Linnankatu 60

Image of the Earth rising over the Moon from Apollo 8

Kuvan lähde: NASAn kuvagalleria

Maan ja taivaan kappaleita -konsertti juhlistaa Turun konservatorion kamarikuoron 20-vuotista taivalta, johon on mahtunut monenlaista musiikkia ja antoisaa tulkintaa renessanssista ja barokista aivan uusiin kantaesityksiin.

Sigyn-salin juhlakonserttiin lauantaina 6.5. on valikoitu edeltävän viiden vuoden ohjelmistojen huippukohtia, mutta myös aivan uusia tuttavuuksia. Timo Lehtovaaran johtajakaudella olemme mm. uppoutuneet elektroakustisiin kuoroteoksiin, nauttineet balttialaisesta ja pohjoismaisesta sävelkielestä, tulkinneet kuoron omia toivekappaleita ja hioneet kilpailuohjelmistoja.

Näistä olemme suodattaneet yleisön iloksi ja innostukseksi kokonaisuuden, joka luotaa musiikkia Maasta kuuhun, aurinkoon ja tähtiin asti, säveltäjäniminä Buene, Ešenvalds, Fougstedt, Komulainen, Kostiainen, Leiviskä, Linjama, Naujanytė, Nurminen, Pentecost ja Salmenhaara. Laulamme tekstejä kansanrunoista Nikola Teslaan, ja laulua värittämässä kuullaan viulua, pianoa, laseja, elektroniikkaa sekä maagista gongia.

Tervetuloa juhlimaan pyöreitä kuorovuosia kanssamme!

MAAN JA TAIVAAN KAPPALEITA
Turun konservatorion kamarikuoro
joht. Timo Lehtovaara
Siiri Ylijoki, piano
Tarmo Riutta, viulu

Sigyn-salissa la 6.5. klo 17.00
Liput 20/10 €, sis. käsiohjelman

Konsertissa on väliaika, jonka aikana Sigyn café herkkuineen on avoinna. Tapahtuma kestää väliaikoineen n. 1,5 tuntia ja soveltuu kaikenikäisille.