Mikä on kulttuurin tulevaisuus Suomessa?

ke 15.5. klo 12.3015.00
Sigyn-sali

Vaikuta ja osallistu kulttuuripoliittiseen selontekoon!
Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan Sigyn-saliin 15.5. klo 12.30–15!

Petteri Orpon hallitus on käynnistänyt Kulttuuripoliittisen selonteon valmistelun, josta vastaa opetus- ja kulttuuriministeriön asettama työryhmä. Tarkoituksena on tuottaa kunnianhimoinen tulevaisuuskuva, joka mahdollistaa Suomen taide- ja kulttuuripolitiikan pitkäjänteisen kehittämisen.

Selonteossa esitetään tulevaisuuskuvan lisäksi toimet, joilla tavoitteisiin päästään. Kulttuuriselonteko – OKM – Opetus- ja kulttuuriministeriö

Kulttuurikampus Turku, Turun kaupungin Kulttuurin kärkihanke ja Varsinais-Suomen liitto järjestävät yhteistyössä Taiteen edistämiskeskuksen kanssa keskustelutilaisuuden aiheesta. Taikesta tilaisuudessa ovat mukana johtaja Kaisa Rönkkö ja erityisasiantuntija Salla Mistola.

Voit esittää oman tulevaisuutta luotaavan ajatuksesi tai kysymyksesi ilmoittautumisen yhteydessä! Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä 8.5.2024 mennessä.

Huom! Tilaisuudessa keskustellaan vain tulevaisuudesta, ei nykyhetkestä. Käännä siis katseesi tulevaisuuteen ja kuvittele, millainen se parhaimmillaan olisi!

Opetus- ja kulttuuriministeriön verkkosivulla voit vastata myös ministeriön kyselylomakkeeseen: Jatkuvasti avoin kyselylomakkeemme

Näkemisiin Sigyn-salissa!

Anu Juva, Kulttuurikampus Turku
Irina Niemimäki, Kulttuurin kärkihanke
Katri Koivisto, Varsinais-Suomen liitto

Lisätietoa ja tilaisuuden ohjelma Kulttuurikampuksen sivulla.