Monday Jazz Happening: Konsan opiskelijat

ma 29.11.2021 klo 19
Rica Bar
Kristiinankatu 5
Vapaa pääsy

Monday Jazz Happeningissä esiintymässä Turun konservatorion ja musiikkiopiston ammattiopiskelijoiden kokoonpano Parkettien partahöylät.

Parkettien Partahöylät esittävät yleisölle viihdyttävää sekä monipuolista rentoa musiikkia klassikoista uudempiin tuttavuuksiin. Mukana on tuttuja jazz-kappaleita, joiden lisäksi luvassa on paljon muuta mielenkiintoista. Tämä poppoo takaa hauskan musiikintäyteisen illan Rican väelle. Tervetuloa nauttimaan hyvästä musiikista ja seurasta kanssamme!

Opiskelijoiden keikan jälkeen jatkuvat jamit, jossa kohtaavat musiikin opiskelijat, harrastajat ja jazzin ammattilaiset. Tapahtuma on kaikille avoin ja sisäänpääsy on maksuton. Tervetuloa kuuntelemaan ja musisoimaan!

Monday Jazz Happening on Turun konservatorion ravintolayhteistyössä toteuttama tapahtuma, joka käynnistää jo 16. kautensa. Tänä vuonna mukana yhteistyössä ja tapahtumaa tukemassa on myös Jazz City Turku ry.

Tapahtumassa noudatetaan pandemian aikaisia ravintolarajoituksia ja hygieniasuosituksia. Rica Barissa otetaan korona-passn käyttöön la 16.10.2021 lähtien. Passin käyttö on voimassa jokaisena päivänä baarin ollessa avoinna ja koskee kaikkia asiakkaita.

Lisätietoja:

www.ricabar.fi
www.jazzcityturku.fi