Patinoituneiden runojen paino

to 7.3. klo 19
Sigyn-sali

Terwaspeksi 2024 esittää

Patinoituneiden runojen paino

Bertuksen kylän ylle on langennut synkkä varjo. Musta surma niittää henkiä kulovalkean lailla, eikä kukaan ole turvassa.

Perhe Sobotta kohtaa elämän suuntaa muuttavan tragedian ja perheen äiti tuntee itsensä voimattomaksi vastoinkäymisten edessä. Yllättävältä taholta tarjoutuu vinkki turvapaikasta ja perhe pääsee pakenemaan mustan surman pieksämästä kylästä.

Suoja löytyy lämminhenkisestä luostarista, jossa sisar ja abbedissa toivottavat perheen tohtorin avuksi luostarin parantolaan. Pian kulissien romahdettua perheen on otettava ohjat omiin käsiinsä ja petipaikkojen tyhjentyminen ajaa oman egoistisuutensa vangit turvautumaan epätoivoisiin tekoihin.

Kateuden kiihkon laskettua tekojen todellinen luonne alkaa valjeta ja katumus vie tilaa katkeruudelta. Saako tähtien loiste avattua ahneuden sokaisemat silmät vai muistuttavatko ne vain ikuisesti menneen pimeyden vääjäämättömästä läsnäolosta?

Terwaspeksi 2024 vie sinut aikamatkalle synkkään 1300-lukuun, jossa ruton varjo lankeaa ja totuus muuttaa suuntaa. Tule ja koe miltä Patinoituneiden runojen paino tuntuu omilla harteillasi.