Ammatillinen koulutus

Turun konservatorio tarjoaa ammatillista peruskoulutusta klassisessa musiikissa, pop ja jazz -musiikissa ja musiikkiteknologiassa.

Moniääninen

Turun konservatoriossa voi opiskella musiikkia kolmella eri osastolla. Myös genre- ja oppiainerajat ylittävä opiskelu on mahdollista. Lue lisää osastoistamme:

Klassinen musiikki
Pop & jazz -musiikki
Musiikkiteknologia

Laadukas ja perinteinen

Turun konservatorio on perustettu vuonna 1962 ja olemme siitä lähtien kouluttaneet Suomen eturivin muusikoita. Perinteisesti laadukkaan klassisen musiikin koulutuksen lisäksi meillä on jo vuosia voinut opiskella myös pop- ja jazz -musiikkia ja musiikkiteknologiaa. Näiden osastojen opiskelijat ovat työllistyneet hyvin ja työskentelevät nyt arvostettuina osaajina musiikin eri työtehtävissä.

Vahva ja rohkea

Turun konservatorio on myös uudistuva ja moderni oppilaitos. Olemme luoneet vahvan musiikin alan yhteistyöverkoston, jota opiskelijamme pääsevät hyödyntämään opinnoissaan. Koulussamme tapahtuvan opetuksen lisäksi opiskelijamme pääsevät opintojensa edetessä testaamaan taitojaan aidoissa musiikkielämän työpaikoissa.

Henkilökohtainen oppiminen

Kaikkien opinnot konservatoriolla alkavat keskustelulla, jossa opiskelijan pohjatiedot, -taidot ja työyhteydet sekä urasuunnitelmat huomioidaan. Suunnittelemme jokaiselle opiskelijalle henkilökohtaisen opintosuunnitelman ja omannäköisen tavan opiskella.

Vahva verkostoituminen

Runsaan sadan opiskelijan tiivis, mutta monipuolinen joukko tarjoaa loistavan mahdollisuuden verkostoitumiseen. Opiskelijamme muodostavat genreistä vapaan muusikkojoukon, jossa ideat lentävät ja uudenlaiset bändit ja ryhmät syntyvät itsestään.

Kenelle?

Turun konservatorio on sinulle oikea paikka opiskella, jos olet harrastanut musiikkia pitkään tai olet jo ammattilainen ja:

  • haaveilet musiikista ammattina.
  • haluat täydennyskoulutusta. Meillä voi opiskella myös erillisiä tutkinnonosapaketteja.
  • haluaisit saada perustaidot jatkokoulutusta varten esim. musiikkikasvatukseen.

Miten haet?