Turun konservatorion ja musiikkiopiston kirjasto

Kirjastomme palvelee opiskelijoitamme, henkilökuntaamme sekä ulkopuolisia asiakkaita. Kokoelma käsittää laajan valikoiman nuotteja, kirjoja, CD- ja DVD-levyjä sekä aikakauslehtiä.

Turun konservatorion ja musiikkiopiston kirjastosta löytyy yli 20 000 nidettä, joista suurin osa on nuotteja. Asiakkailla on käytössään myös monipuoliset kuuntelulaitteet, video- ja DVD-soittimet, tietokoneet sekä tulostin ja kopiokone. Kirjastossamme voit myös lukea päivän sanomalehtiä.

Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemian kirjasto toimii kanssamme samoissa tiloissa. Ammattikorkeakoulun kirjaston kokoelmista löytyy laajasti taide- ja kulttuurialan aineistoa sekä painettuna että digitaalisessa muodossa. Lisenssien ansiosta myös konservatorion opiskelijat pääsevät kirjastossa käyttämään esimerkiksi Naxos Music Librarya ja Oxford Music Onlinea.

Kirjaston asiakkaaksi pääsee todistamalla henkilöllisyytensä ja täyttämällä asiakastietolomakkeen. Kirjaston asiakasrekisteri on henkilörekisterilain mukainen henkilörekisteri, jota käytetään vain kirjaston asiakkaiden lainatietojen hallinnointiin ja jonka tietoja ei anneta kirjaston ulkopuolelle.

Aukiolo- ja laina-ajat

Lukukauden aikana kirjasto on avoinna:

ma klo 12–17
ti klo 12–17
ke klo 11–16
to klo 11–16
pe klo 12–14

Koronatilanteen vuoksi kirjasto edelleen supistetusti auki.

AUKIOLOAJAT 1.10.–18.12.:

MA, KE, TO KLO 12–15, TI KLO 12–17, PE KLO 12–14.

Laina-ajat:

  • Äänitteet, av-aineisto ja lehdet: 14 vrk
  • Kirjat ja nuotit: 28 vrk

Myöhästyneistä lainoista veloitetaan 0,30 € / nide / päivä. Vahingoittunut tai kadonnut aineisto pitää korvata.

Kirjaston säännöt

Tutustu Turun konservatorion ja musiikkiopiston kirjaston tarkempiin sääntöihin. Ne ovat monilta osiltaan samanlaiset Turun AMK:n kirjaston sääntöjen kanssa.

Turun konservatorion kirjaston säännöt

 

Hyödyllisiä linkkejä

Säveltäjien teosluetteloita

Tunnetuimpien taidemusiikin säveltäjien teokset

Hankalat musiikkinimet

Miten kirjoitetaan esim. venäläisten säveltäjien nimet suomalaisessa tekstissä? Šostakovitš, Chostakovitch, Schostakowitsch, Shostakovich vai Sjostakovitj?    ***TOISTAISEKSI POISSA KÄYTÖSTÄ, KYSY KIRJASTOSTA PAINETTUA VERSIOTA***

Nuotteja ja äänitteitä netissä

Mm. IMSLP Petrucci Music Library ja Vaccai

 

Lisätietoja:
Silja Hammo
Musiikkikirjastonhoitaja
puh. 040 1826 738
silja.hammo(at)turunkonservatorio.fi