Ravintolapalvelut

Ruokaa ajatuksilla, ajatuksille. Tervetuloa tapahtumatalo Sigyniin!

Unica ravintolat toteuttaa opiskelija- ja henkilöstöravintolapalvelut, sekä laadukkaat lounas-, kahvila- ja tapahtumatarjoilut, jotka tukevat uniikkia miljöötä yhdessä muiden tapahtumatalo Sigynin toimijoiden kanssa.

Ravintolapalveluissa korostuvat vastuullisuus ja monipuolinen tarjonta, jolla halutaan palvella kehittyvän alueen toimijoita ja asukkaita, sekä talon laajaa käyttäjäkuntaa.

 

 

Kahvila ma–to klo 10.00–16.30 & pe klo 10.00–15.00

Tarjolla on tuoretta vastuullisesti tuotettua kahvia, vastapaistettua pullaa sekä monipuolisesti vaihtoehtoja moneen hetkeen. Ainutlaatuinen miljöö yhdistettynä aitoon asiakaspalveluun, luo mahtavat puitteet nauttia Aurajoen tunnelmasta.

Lounas

Katutason lounas on tarjolla ma–to klo 11–16 ja pe klo 11–15. Kellarikerroksessa lounas on tarjolla arkisin opiskelijoille klo 11–14. Katutason kahvilakerroksen lounaspalvelut ovat talon henkilökunnalle sekä muille asiakkaille. Ovemme ovat siis avoinna ihan kaikille, tervetuloa herkuttelemaan.

Päivän lounastarjonnan löydät ruokalistaltamme.

 

 

 

Myyntipalvelumme on aina avoinna!

Tapahtumatalo Sigynissä sijaitsee myös Sigyn-sali, joka tarjoaa näyttävät puitteet konserttien, kokouksien, konferenssien, juhlatilaisuuksien ja seminaarien järjestämiseen.

Mikäli olet järjestämässä mitä tahansa tapahtumaa, juhlaa tai muuta vastaanottoa, ota meihin yhteyttä. Suunnitellaan unohtumaton tapahtuma yhdessä.

Tavoitat meidät

Ravintola Sigyn
ravintolapäällikkö Timo Kuukka
timo.kuukka@unica.fi
Puh. 050 354 5002