Ravintolapalvelut

Ruokaa ajatuksilla, ajatuksille. Tervetuloa tapahtumatalo Sigyniin!

Unica ravintolat toteuttaa opiskelija- ja henkilöstöravintolapalvelut, sekä laadukkaat lounas-, kahvila- ja tapahtumatarjoilut, jotka tukevat uniikkia miljöötä yhdessä muiden tapahtumatalo Sigynin toimijoiden kanssa.

Tulevissa ravintolapalveluissa korostuvat vastuullisuus ja monipuolinen tarjonta, jolla halutaan palvella kehittyvän alueen toimijoita ja asukkaita, sekä talon laajaa käyttäjäkuntaa.

 

 

Kahvila ma–pe klo 10.00–16.30

Tarjolla on tuoretta vastuullisesti tuotettua kahvia, vastapaistettua pullaa ja itsetehtyä granolaa unohtamatta Sigynin omaa mehua. Ainutlaatuinen miljöö yhdistettynä aitoon asiakaspalveluun, luo mahtavat puitteet nauttia Aurajoen tunnelmasta.

Lounas

Katutason lounas on tarjolla ma–pe klo 11–16. Kellarikerroksessa lounas on tarjolla opiskelijoille klo 11–15. Katutason kahvilakerroksen lounaspalvelut ovat talon henkilökunnalle sekä muille asiakkaille. Ovemme ovat siis avoinna ihan kaikille, tervetuloa herkuttelemaan.

 

 

 

Myyntipalvelumme on aina avoinna!

Tapahtumatalo Sigynissä sijaitsee myös Sigyn-sali, joka tarjoaa näyttävät puitteet konserttien, kokouksien, konferenssien, juhlatilaisuuksien ja seminaarien järjestämiseen.

Mikäli olet järjestämässä mitä tahansa tapahtumaa, juhlaa tai muuta vastaanottoa, ota meihin yhteyttä. Suunnitellaan unohtumaton tapahtuma yhdessä.

Tavoitat meidät

Ravintola Sigyn
ravintolapäällikkö Timo Kuukka
timo.kuukka@unica.fi
Puh. 050 354 5002