9.5.2017

Haussa pianonsoiton määräaikainen lehtorin toimi

Turun talousalueen elinkeinoelämä on hyvässä kasvuvauhdissa. Turun kulttuurielämä on monipuolista ja korkeatasoista.

Turun konservatorio julistaa haettavaksi pianonsoiton määräaikaisen lehtorin toimen 1.8.2017-31.7.2018. Todennäköisesti lehtoraatti täytetään alkuvuodesta 2018 toteutettavalla julkisella haulla vakinaisesti. Lehtorin toimen hakijoita voidaan kutsua lisäksi konservatorioon tuntiopettajan määräaikaisiin tehtäviin, mikäli konservatoriolla on lisärekrytointitarpeita.

Pianonsoiton lehtorin tehtävänä on opettaa konservatorion ammatillisen koulutuksen opiskelijoille ja taiteen perusopetuksen oppilaille pianonsoittoa ja kamarimusiikkia. Lisäksi lehtorin tulee ohjata oppijoita Turun konservatorion opetussuunnitelmien mukaisissa opinnoissa, huolehtia tarvittavista arvioinneista ja muista työnjohdon määräämistä tehtävistä sekä osallistua oppilaitoksen kehittämistyöhön.

Tehtävässä vaaditaan asetuksen 986/1998, 13 § mukainen ammatillisten opintojen opettajan kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan (Sivistystyönantajat) työehtosopimuksen mukaisesti.

Hakuaika lehtorin toimeen päättyy pe 26.5.2017 klo 16. Hakemukset osoitetaan Turun konservatorion rehtori Juha Järviselle, juha.jarvinen(a)turunkonservatorio.fi.

Hakemusten perusteella valittuja hakijoita kutsutaan opetus- ja instrumenttinäytteeseen ja haastatteluun, jotka järjestetään Turun konservatoriossa pe 2.6.2017 hakuajan päättymisen jälkeen tarkennettavalla aikataululla.