11.9.2017

Konserttisyksy käynnissä

Musiikkioppilaitoksen toiminnassa monella tavoin olennaisessa osassa ovat erilaiset esiintymiset, konsertit ja keikat.

Turun konservatorion vilkas konserttisyksy on käynnistynyt. Sigyn-salin oppilasillassa tiistaina 12.9. klo 18.00 kuullaan Tšaikovskin huilumusiikkia, dello Joion ja Ravelin pianomusiikkia, Faurén selloteos sekä viulunumerot Mozartilta ja Sibeliukselta. Seuraavat oppilasillat kuullaan tiistaina 19.9. klo 18.00 Crichton-salissa sekä tiistaina 26.9. klo 18 Sibelius-museossa.

Myös Monday Jazz Happening on pyörähtänyt käyntiin. Tänä syksynä tämä pop ja jazz -musiikin keikkasarja siirtyy Tiirikkalaan Vähätorille. Maanantaina 11.9. turkulaismuusikot sukeltavat sinisävyisiin tunnelmiin ohjelmassaan musiikkia Kind of Blue -albumilta ja hieman muualtakin. Sarjan seuraavissa illoissa esiintyvät 18.9. Rytmipoitsut ja 25.9. Emmi Raasumaa & Trio NOL. Monday Jazz happeningit alkavat Tiirikkalassa klo 20 (ovet klo 19.30), liput ovelta 4 €, jameihin klo 21 on vapaa pääsy.