30.1.2019

Menestystä Pianoaura-kilpailussa

Viides Pianoaura-kilpailu soitettiin Sigyn-salissa 24.–26.1.2019. Katselmustyyppiseen kilpailuun osallistui yhteensä 63 pianistia Varsinais-Suomesta, Satakunnasta, Pirkanmaalta ja Kanta-Hämeestä. Nuorimmat soittajat olivat alle kouluikäisiä ja vanhimmat aikuisia ammattiopiskelijoita.

Kilpailun tuomaristoon kuuluivat Kristiina Junttu (IHMO), Minna Kivilä (Lahden konservatorio) ja Jussi Siirala (Sibelius-Akatemia). Kaikki kilpailijat saivat tuomaristolta henkilökohtaisen palautteen soitostaan.

Kilpailussa jaettiin tunnustuspalkintoja, ja konservatorion pianisteista palkinnon saivat Mikael Loponen, Samuel Eriksson, Alma Meretoja, Elviira Väyrynen, Arwen Lu, Edgar Seferyan, Väinö Viljanen, Isla Niemelä, Elina Rainio, Emma Haapanen, Lilian Finch, Cecilia Heinonen, Leevi Arvo, Julia Elomaa ja Siiri Ylijoki.

Lue kaikki tulokset täältä.