29.1.2020

The Glamorous 1920s

Mitä tapahtui 100 vuotta sitten?

Turun konservatorion ja musiikkiopiston laulajat ja pianistit sukeltavat näyttämöllisessä konsertissa 1920-luvun musiikkiin Sigyn-salissa maanantaina 3.2.2020 klo 18.

Illan aikana kuullaan teoksia seuraavilta säveltäjiltä: Benjamin Britten, Erik Satie, Roger Quilter, Kurt Weill ja George Gershwin. Samalla valotetaan musiikin kautta, mitä tapahtui Euroopassa – Englannissa, Saksassa, Ranskassa – ja Yhdysvalloissa.

Lavalla nähdään 30 oppilasta ja opiskelijaa, jotka ovat harjoitelleet teoksia omien opettajiensa kanssa viime syksystä alkaen. Konsertin ohjaajat Maria Männikkö ja Pia Pajala ovat rakentaneet yhdessä opiskelijoiden kanssa kokonaistaideteoksen, jossa musiikin sisältöä tuodaan esiin näyttämöllisen keinoin. Ville Pirttisen valosuunnittelu tukee musiikin ilmaisua ja 1920-luvun tyylin pukeutuneet esiintyjät viimeistelevät aikamatkan.

The Glamorous 1920s
Ma 3.2. klo 18
Sigyn-sali
Vapaa pääsy – Tervetuloa!