11.5.2020

Nyt on aika ilmoittautua lukuvuoden 2020–2021 musiikkileikkikouluryhmiin! 

Lukuvuonna 2019-2020 olleiden muskarilaisten ilmoittautuminen on päättynyt. Uudet muskarilaiset voivat ilmoittautua 11.5.2020 alkaen elokuussa alkaviin ryhmiin. Nykyisten muskarilaisten ilmoittautumisen jälkeen vapaiksi jääneet paikat täytetään tässä haussa. Kannattaa toimia ripeästi vielä kun monessa ryhmässä on hyvin tilaa!

Syksyn alustava aikataulu on tässä. Pyydämme tutustumaan lukujärjestykseen, joka on vielä alustava suunnitelma tulevan lukuvuoden musiikkileikkiryhmistä. Ryhmien toteutuminen edellyttää vähintään 6 lasta. Ryhmien opettajat varmistuvat lukukauden alussa.

Musiikkileikkiryhmiä on tarjolla 3kk ikäisistä vauvoista 6-vuotiaiden ryhmiin asti. Aikatauluun on merkitty lapsen syntymävuosi, ryhmän kokoontumispäivä, kellonaika, toimipiste ja vapaat oppilaspaikat. Vapaina olevien paikkojen määrä näkyy myös ilmoittautumislomakkeessa. Pyydämme huomioimaan, että lukujärjestyksen vapaita paikkoja ei päivitetä ilmoittautumisen alettua, vaan paikkatilanne tulee tarkistaa ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli ryhmä on jo täynnä, voi siihenkin ilmoittautua, jolloin jää jonottamaan mahdollisesti vapautuvaa oppilaspaikkaa. Kehotamme kuitenkin valitsemaan ryhmän, jossa on tilaa.

Vauvat, yksi- ja kaksivuotiaat käyvät ns. perheryhmissä yhdessä oman aikuisen kanssa. 3-4 -vuotias lapsi voi osallistua joko yhdessä vanhemman kanssa (merkitty aikatauluun lyhenteellä perher.) tai yksin muiden samanikäisten lasten kanssa. Torstaisin on tarjolla ns. sisarusryhmiä, jotka on tarkoitettu sellaisille perheille, joiden pienempi lapsi käy samaan aikaan vanhemman kanssa toisessa ryhmässä kuin perheen vanhempi sisarus, joka käy omassa ryhmässään yksin muiden ikäistensä lasten kanssa (merkitty aikatauluun sanalla sisarus). Kolmivuotiaiden olisi hyvä olla täyttänyt kolme viimeistään elokuussa. 5-6-vuotiaille voi valita joko laulu- tai soittopainotteisen ryhmän. Laulu- ja soittoryhmien musiikkileikkitunti kestää 60min., muiden ryhmien 45min. Lisätietoja voit lukea tästä.

Tarkemmat ilmoittautumisohjeet tästä.

Muskaripaikat vahvistetaan kesäkuussa, kuten myös musiikkileikkikoulun lukukausimaksut lukuvuodelle 2020–2021. Muskariryhmiä ja ilmoittautumista koskevat tarkemmat tiedustelut voi kysyä toimistosihteeri Hanne Bergeriltä hanne.berger(ät)turunkonservatorio.fi.