4.3.2021

Lasten musiikkijuhlat 2021 virtuaalisena

Lasten musiikkijuhlien ohjelma 2021 on julki!

Luvassa vuoden 2021 virtuaalifestivaaleilla on monenlaista: mm. Mimmien musapatti ja Seikkiksen streamina Mimin ja Kukun Vihreä Tulokas. Turun filharmoniselta orkesterilta koetaan Eläinten karnevaali ja Joogakonsertti sekä viime vuoden taltiointina Pekka ja Susi. Turun konservatorion ja musiikkiopiston pianistit streamaavat Sigyn-salista ja Ilari Hongiston Luonnos-projektissa luonto muuttuu musiikiksi. Laivaston soittokunnan kvintetti esittää Bremenin soittoniekat ja Turun Vanha musiikki Monteverdin Zefiro tornan. Suzukikoululta kuullaan Iloinen soittorasia.

Koronan ikeestä huolimatta luvassa on siis monenlaista mukavaa, tervetuloa mukaan Lasten musiikkijuhlille verkon välityksellä!

Tutustu Lasten musiikkijuhlien esitteeseen!