2.6.2021

Soitonohjaajan tehtävä

Turun musiikinopetus Oy hakee Taidekeskus koulussasi -toimintaan kitaransoiton ohjaajaa ajalle 30.8.2021–31.12.2022. Tällä hetkellä tarjolla on työtä Cygnaeuksen, Raunistulan, Topeliuksen ja Vähä-Heikkilän kouluilla. Pop-musiikin tuntemus, ruotsin kielen taito ja sivusoittimena ukulele lasketaan hakijalle eduksi.

Soitonohjaaja työskentelee Turun koulujen tiloissa koulupäivän jälkeen. Toimintaa voidaan luonnehtia virikekasvatuksena, eräänä mahdollisena portaana taiteen perusopetuksen piiriin. Toimintaa ei määrittele opetussuunnitelma vaan sisällöt toteutetaan kunkin harrastajan omista lähtökohdista.

Ohjaajalta edellytetään oman harrastuksensa, opintojen tai työkokemuksen kautta hankittua riittävää osaamista sekä kykyä työskennellä lasten ja nuorten kanssa. Käytännössä kyseessä on viikottainen henkilökohtainen soittotuokio, lukuvuoden aikana 26 kertaa/oppilas.

Ohjaajan tulee sitoutua säännölliseen viikkorytmiin. Palkka on 20,30 € tunti, maksetaan tehtyjen tuntien mukaan, muut työsuhteen ehdot yksityistä opetusalaa koskevan TES:n HTP-osion mukaan. Työsuhteen alussa on 6 kk:n koeaika. Tuntimäärä voi vaihdella kauden aikana.

Ennen mahdollisen työsopimuksen solmimista tulee näyttää työnantajalle lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä edellytettävä rikostaustaote.

Vapaamuotoiset hakemukset ja lisätiedot:

Vararehtori Pasi Lyysaari
pasi.lyysaari@turunkonservatorio.fi

Taidekeskus koulussasi verkkosivullamme.