9.8.2021

Soitonohjaajan tehtäviä

Kitaransoiton ohjaajan tehtävä haettavana

Turun musiikinopetus Oy hakee Taidekeskus koulussasi -toimintaan kitaransoiton ohjaajaa ajalle 30.8.2021–31.12.2022. Tällä hetkellä tarjolla on työtä Suikkilan ja Paattisten kouluilla. Pop-musiikin tuntemus ja sekä akustisen että sähkökitaran hallinta lasketaan hakijalle eduksi.

Soitonohjaaja työskentelee Turun koulujen tiloissa koulupäivän jälkeen. Toimintaa voidaan luonnehtia virikekasvatuksena, eräänä mahdollisena portaana taiteen perusopetuksen piiriin. Toimintaa ei määrittele opetussuunnitelma vaan sisällöt toteutetaan kunkin harrastajan omista lähtökohdista.

Ohjaajalta edellytetään oman harrastuksensa, opintojen tai työkokemuksen kautta hankittua riittävää osaamista sekä kykyä työskennellä lasten ja nuorten kanssa. Käytännössä kyseessä on viikottainen henkilökohtainen soittotuokio, lukuvuoden aikana 26 kertaa/oppilas.

Ohjaajan tulee sitoutua säännölliseen viikkorytmiin. Palkka on 20,30 € tunti, maksetaan tehtyjen tuntien mukaan, muut työsuhteen ehdot yksityistä opetusalaa koskevan TES:n HTP-osion mukaan. Työsuhteen alussa on 6 kk:n koeaika. Tuntimäärä voi vaihdella kauden aikana.

Ennen mahdollisen työsopimuksen solmimista tulee näyttää työnantajalle lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä edellytettävä rikostaustaote.

Vapaamuotoiset hakemukset ja lisätiedot:

Toiminnanohjaaja
Alex Lyysaari
alex.lyysaari@turunkonservatorio.fi

 

Rumpujen soitonohjaajan tehtävä haettavana

Turun musiikinopetus Oy hakee Taidekeskus koulussasi -toimintaan rumpujensoiton ohjaajaa ajalle 30.8.2021–31.12.2022. Tällä hetkellä tarjolla on työtä Vähä-Heikkilän, Hepokullan Hannunniitun kouluilla. Jonkun sivusoittimen perusteiden hallinta lasketaan hakijalle eduksi.

Soitonohjaaja työskentelee Turun koulujen tiloissa koulupäivän jälkeen. Toimintaa voidaan luonnehtia virikekasvatuksena, eräänä mahdollisena portaana taiteen perusopetuksen piiriin. Toimintaa ei määrittele opetussuunnitelma vaan sisällöt toteutetaan kunkin harrastajan omista lähtökohdista.

Ohjaajalta edellytetään oman harrastuksensa, opintojen tai työkokemuksen kautta hankittua riittävää osaamista sekä kykyä työskennellä lasten ja nuorten kanssa. Käytännössä kyseessä on viikottainen henkilökohtainen soittotuokio, lukuvuoden aikana 26 kertaa/oppilas.

Ohjaajan tulee sitoutua säännölliseen viikkorytmiin. Palkka on 20,30 € tunti, maksetaan tehtyjen tuntien mukaan, muut työsuhteen ehdot yksityistä opetusalaa koskevan TES:n HTP-osion mukaan. Työsuhteen alussa on 6 kk:n koeaika. Tuntimäärä voi vaihdella kauden aikana.

Ennen mahdollisen työsopimuksen solmimista tulee näyttää työnantajalle lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä edellytettävä rikostaustaote.

Vapaamuotoiset hakemukset ja lisätiedot:

Toiminnanohjaaja
Alex Lyysaari
alex.lyysaari@turunkonservatorio.fi

 

Pianonsoitonohjaajan tehtävä

Turun Musiikinopetus Oy hakee Taidekeskus koulussasi -toimintaan pianonsoiton ohjaajaa ajalle 30.8.2021-31.12.2022. Tällä hetkellä tarjolla on työtä Topeliuksen ja Hannuniitun kouluissa. Pop-musiikin tuntemus lasketaan hakijalle eduksi.

Soitonohjaaja työskentelee Turun koulujen tiloissa koulupäivän jälkeen. Toimintaa voidaan luonnehtia virikekasvatuksena, eräänä mahdollisena portaana taiteen perusopetuksen piiriin. Toimintaa ei määrittele opetussuunnitelma vaan sisällöt toteutetaan kunkin harrastajan omista lähtökohdista.

Ohjaajalta edellytetään oman harrastuksensa, opintojen tai työkokemuksen kautta hankittua riittävää osaamista sekä kykyä työskennellä lasten ja nuorten kanssa. Käytännössä kyseessä on viikottainen henkilökohtainen soittotuokio, lukuvuoden aikana 26 kertaa/oppilas.

Ohjaajan tulee sitoutua säännölliseen viikkorytmiin. Palkka on 20,30 € tunti, maksetaan tehtyjen tuntien mukaan, muut työsuhteen ehdot yksityistä opetusalaa koskevan TES:n HTP-osion mukaan. Työsuhteen alussa on 6 kk:n koeaika. Tuntimäärä voi vaihdella kauden aikana.

Ennen mahdollisen työsopimuksen solmimista tulee näyttää työnantajalle lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä edellytettävä rikostaustaote.

Vapaamuotoiset hakemukset ja lisätiedot:
Vararehtori Pasi Lyysaari
pasi.lyysaari@turunkonservatorio.fi