10.8.2021

Kamarikuoron koelaulut 10. ja 17.8.

Kuoroelämä pyrähtää taas käyntiin syksyllä, ja Turun konservatorion kamarikuoro etsii uusia laulajia kaikkiin ääniin, mutta erityisesti bassoon ja tenoriin. Tule esittäytymään laululla raadillemme ja hanki ykkösluokan musisointiharrastus!

Kuoron koelaulut järjestetään Turun konservatorion tiloissa ti 10. ja ti 17.8. alkaen klo 17.00. Tiistaina 10.8. paikkana on Mestarinkadun yksikön iso sali. Tavallisesti harjoittelemme Linnankadun tiloissa tiistaisin klo 18–21 Timo Lehtovaaran johdolla.

Syksyn ohjelmassamme on mm. kuorolaisten toivekappaleista koostettu a cappella -konsertti ja elektroakustisen uuden kuoromusiikin konserttisarjamme päätöskonsertti. Lisäksi suunnittelemme keväistä matkaa Irlantiin. Odotamme laulajilta laulutekniikkaa ja omistautumista vaativan musiikin harjoitteluun, mutta toisaalta kuoro vie mukanaan pian kyytiin päästyäsi, joten ota ja ilmoittaudu koelauluun!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
kamarikuoro@gmail.com
040 5797 647
Ilmoittauduttuasi saat tarkemman tuloajan, jottet joudu odottelemaan turhaan.

Kuoroomme voi tutustua
Esittelysivullamme: turunkonservatorio.fi/kamarikuoro/
Facebookissa: facebook.com/kamarikuoro
Youtubessa: youtu.be/NbpkKLu9lwo