7.2.2022

Kilpailumenestystä Hullusta Puhalluksesta

Huittisissa käytiin viikonloppuna hybridimallisen puhallintapahtuman Kisailu-osuus.

Turun konservatoriossa tuubansoittoa opiskeleva Einari Järvinen selvitti tiensä finaaliin lauantain karsinnassa ja sen myötä koko C-sarjan (2009 tai myöhemmin syntyneet) voittoon. B-sarjassa (vuosina 2006–2008 syntyneet) tiensä finaaliin selvitti vain kolme seitsemästä soittajasta, mutta tuomaristo halusi palkita Mette Passin alkusarjan trumpettiesityksen kannustuspalkinnolla.

– On suuri ilo kertoa, että oppilaitoksemme edustajat selviytyivät äärimmäisen tiukasta nauhakarsinnasta kilpailuun ja menestyivät erinomaisesti, lehtori Johanna Laakso kertoo. Vallitsevan tautitilanteen vuoksi haluttiin osallistujamäärä pitää mahdollisimman pienenä. Kilpailijoita säesti Mikael Kemppainen. Molemmat oppilaitoksemme edustajat olivat ainoita soittimensa edustajia mukaanlukien A,- B,- ja C- sarjat.

Huittisten Hullu Puhallus 2022 -tapahtuman hybridimallissa Kisailu järjestettiin paikan päällä Huittisissa 4.–6.2.2022 ja Kuunnelmus muuttuu Videokuunnelmukseksi. Videokuunnelmukseeen saa jokainen kuunnelmukseen ilmoittautunut osallistuja sekä kisailukutsua vaille jäänyt kisailija lähettää videon 28.2.2022 kello 22.00 mennessä. Lisätietoa tapahtumasta: https://hullupuhallus.fi