25.6.2022

Kamarikuoro hakee vierailevaa johtajaa jouluksi 2022 ja maaliskuulle 2023

Kiinnostaako testata johtaa yhtä Turun taitavimmista sekakuoroista? Turun konservatorion kamarikuoron aikoo hakea uutta taiteellista johtajaa Timo Lehtovaaran jättäessä paikkansa kevään 2023 lopulla. Varsinainen paikka avautuu myöhemmin yleiseen hakuun, mutta sitä ennen tarjoamme vierailevan johtajan tehtävää innokkaille, osaaville ja idearikkaille kuoronjohtajille seuraavasti:

  1. Toteutamme yhteistyössä konservatorion lapsikuorojen kanssa joulukonsertin joulukuussa (todennäköisesti ma 4.12.). Tarjolla on tehdä kanssamme 30 minuutin jouluaiheinen a cappella -ohjelmisto. Voimme konsertoida Turun lisäksi myös toisessa kunnassa.
  2. Maaliskuussa tarjoudumme toteuttamaan vierailevan johtajan aloitteesta kokopitkän konsertin vierailijalle sopivana ajankohtana.

Tule tutustumaan meihin!

 

 

Mitä vierailevan johtajan tehtävään kuuluu?

Vieraileva johtaja voi hakea joko kumpaankin tai vain toiseen mainituista projekteista. Johtajan odotetaan viimeistelevän konserttiohjelmiston ideoinnin yhteistyössä kuoron äänenjohtajien kanssa, harjoituttavan ohjelmiston kuoron viikkoharjoituksissa Turun konservatorion tiloissa sekä johtavan sovitun/sovitut konsertit. Tehtävästä maksetaan taiteelliselle johtajalle määrätty tuntipalkka sisältäen työhön tarvittavan valmistautumisajan, kuten tästä on maksettu nykyisellekin johtajalle. Kuoro harjoittelee tiistaisin klo 18–21, mutta jos päivä osoittautuu mahdottomaksi, voimme harkita aikataulumuutoksia. Myös viikonloppuharjoituksia voidaan järjestää. Kuoromme on profiloitunut tekemään haastavaa ja pääasiassa uutta musiikkia, mutta olemme avoimia tuoreille ideoille ja uusille tuulille: vierailijan toivotaan toteuttavan haaveitaan tyylillään kanssamme vapaasti. Lue lisää meistä täältä.

Miten hakea?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus viimeistään sunnuntaina 7.8.2022 osoitteeseen kamarikuoro@turunkonservatorio.fi . Toivomme hakemukseen luonnehdintaa ohjelmistoehdotuksesta sekä tietenkin tietoa sinusta ja osaamisestasi sekä ajatuksia, miksi olet kiinnostunut juuri meistä.

 

Kysy rohkeasti lisätietoja kuoron pj Vera Välimäeltä osoitteesta: kamarikuoro@turunkonservatorio.fi