15.8.2022

Avoin haku soitonohjaajan tehtävään

Turun konservatorio järjestää turkulaisissa kouluissa koulupäivän jälkeen Taidekeskus koulussasi  -toiminnassa soitonohjausta lapsille ja nuorille. Toimintaa järjestetään kysynnän mukaan. Koulujen, kiinnostuneiden harrastajien määrä ja kiinnostus eri soittimiin vaihtelevat ja näin ollen soitonohjaajien tarvekin vaihtelee.

Soitonohjaaja työskentelee Turun koulujen tiloissa koulupäivän jälkeen. Toimintaa voidaan luonnehtia virikekasvatuksena, eräänä mahdollisena portaana taiteen perusopetuksen piiriin. Toimintaa ei määrittele opetussuunnitelma vaan sisällöt toteutetaan kunkin harrastajan omista lähtökohdista. Ohjaajalta edellytetään oman harrastuksensa, opintojen tai työkokemuksen kautta hankittua riittävää osaamista sekä kykyä työskennellä lasten ja nuorten kanssa.

Ohjaajan tulee sitoutua säännölliseen viikkorytmiin. Palkka on 1.9.2022 alkaen 20,93 € tunti, maksetaan tehtyjen tuntien mukaan, muut työsuhteen ehdot yksityistä opetusalaa koskevan TES:n HTP-osion mukaan. Työsuhteen alussa on 6 kk:n koeaika. Tuntimäärä voi vaihdella kauden aikana.

Taidekeskus koulussasi -toiminnan järjestäminen perustuu Turun kaupungin vapaa-aikatoimialan nuorten palvelujen kanssa tehtyyn määräaikaiseen sopimukseen soitonohjauksen järjestämisestä. Ennen mahdollisen määräaikaisen työsopimuksen solmimista tulee näyttää työnantajalle lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä edellytettävä rikostaustaote.

Ilmoittaudu avoimella hakemuksella jos olet kiinnostunut tehtävästä. Otamme yhteyttä, jos tarjolle tulee sopivia tehtäviä syksyn 2022 aikana.

Vapaamuotoiset hakemukset ja lisätiedot:

Toiminnanohjaaja

Alex Lyysaari
alex.lyysaari(ät)turunkonservatorio.fi

 

Taidekeskus koulussasi verkkosivullamme.