8.3.2023

Henri Sigfridssonin mestarikurssi 14.–15.3.

Turun konservatorion residenssitaitelija, pianotaiteilija ja professori Henri Sigfridsson pitää Sigyn-salissa ti 14.– ke 15.3. mestarikurssin osana konservatorion mestarikurssisarjaa. Kurssilla soittavat niin taiteen perusopetuksen oppilaat, ammatillisia opiskelijoita ja tällä kertaa myös Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoita. Sigyn-salissa pidettävää mestarikurssia pääsevät kaikki kiinnostuneet seuraamaan vapaasti.

Kurssin ohjelma

ti 14.3. klo 9–15

Ella Polari | Grieg, Haydn

Kaisa Kaartinen | Liszt

Niilo Autio | Grieg

Emmi Vesterinen | Liszt

Kaarlo Vihervaara | Grieg

 

ke 15.3. klo 10–16

Helene Rikalainen | Kaski

Josefin Kavén / Venla Suni | Brahms

Väinö Viljanen | Beethoven

Kuura Klaavu | Mozart, Chopin

Otso Mielismäki | Liszt