9.1.2024

In memoriam Jarmo “Corcci” Korhonen

Turussa fagotinsoittajana pitkän ja monipuolisen uran tehnyt Jarmo Korhonen on menehtynyt juuri ennen joulua. Turun kaupunginorkesterissa (nykyään filharmonisessa orkesterissa) vuodesta 1978 tekemänsä työn ohella Corcci opetti pitkän uransa ajan. Turun konservatorion vuosikertomuksien opettajalistalla hänen nimensä esiintyy ensimmäisen kerran kevätlukukaudella 1986.

Opettajana Corcci oli hyväntuulinen ja lempeä, ja hän räätälöi opetuksensa oppilaan mukaan. Erityisenä kiinnostuksenkohteena Corcilla oli puupuhaltimille sävelletty kamarimusiikki. Hän toimi aktiivisesti valtakunnallisesssa oboe- ja fagottiseurassa, jonka kunniajäseneksi hänet kutsuttiin vuonna 2020.

Turun konservatorio esittää lämpimät osanottonsa Corcin läheisille – sukulaisille, ystäville, kanssamuusikoille ja työtovereille.