Ilmoittaudu musiikkileikkikouluun

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen muskariryhmiin on päättynyt elokuussa 2022.

Pikkupoika muskarissaLukuvuoden aikataulu 2022–2023 on tässä. Ilmoittauduttaessa ryhmiin pyydämme ensin tutustumaan lukujärjestykseen. Musiikkileikkiryhmiä on tarjolla 3 kuukauden ikäisistä vauvoista 6-vuotiaiden ryhmiin asti. Aikatauluun on merkitty lapsen syntymävuosi, ryhmän kokoontumispäivä, kellonaika, toimipiste ja vapaat oppilaspaikat.

Pyydämme huomioimaan, että lukujärjestyksen vapaita paikkoja ei päivitetä jatkuvasti. Mikäli ryhmä on jo täynnä, voi siihenkin ilmoittautua, jolloin jää jonottamaan mahdollisesti vapautuvaa oppilaspaikkaa. Vauvat, yksi- ja kaksivuotiaat käyvät ns. perheryhmissä yhdessä oman aikuisen kanssa. 3-vuotias lapsi voi osallistua joko yhdessä vanhemman kanssa (merkitty aikatauluun lyhenteellä aik.) tai yksin muiden samanikäisten lasten kanssa. Yksin ryhmässä käyvien kolmivuotiaiden olisi hyvä olla täyttänyt kolme viimeistään elokuussa. 5–6-vuotiaiden musiikkileikkikoulutunti kestää 60 min., muiden ryhmien 45 min. Lisätietoja voit lukea tästä.

Siirry ilmoittautumaan tästä.

Musiikkileikkikoulun lukukausimaksu lukuvuodelle 2022–2023 on 135 € / lapsi / lukukausi riippumatta oppitunnin pituudesta.

Muskariryhmiä ja ilmoittautumista koskevat tarkemmat tiedustelut voi osoittaa varhaisiän musiikkikasvatuksen lehtori Pauliina Sirkiälle, pauliina.sirkia(ät)turunkonservatorio.fi, puh. 040 485 6484.