Ilmoittaudu musiikkileikkikouluun

Uudet muskarilaiset voivat ilmoittautua 1.8.2020 alkaen vapaille oppilaspaikoille elokuussa alkaviin ryhmiin.

Syksyn aikataulu on tässä. Pyydämme tutustumaan lukujärjestykseen, joka on vielä alustava suunnitelma tulevan lukuvuoden musiikkileikkiryhmistä. Ryhmien toteutuminen edellyttää vähintään 6 lasta / ryhmä. Ryhmien opettajat varmistuvat lukukauden alussa.

Musiikkileikkiryhmiä on tarjolla 3 kuukauden ikäisistä vauvoista 6-vuotiaiden ryhmiin asti. Aikatauluun on merkitty lapsen syntymävuosi, ryhmän kokoontumispäivä, kellonaika, toimipiste ja vapaat oppilaspaikat. Vapaina olevien paikkojen määrä näkyy myös ilmoittautumislomakkeessa. Pyydämme huomioimaan, että lukujärjestyksen vapaita paikkoja ei päivitetä jatkuvasti, vaan paikkatilanne tulee tarkistaa ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli ryhmä on jo täynnä, voi siihenkin ilmoittautua, jolloin jää jonottamaan mahdollisesti vapautuvaa oppilaspaikkaa. Kehotamme kuitenkin valitsemaan ryhmän, jossa on tilaa.

Vauvat, yksi- ja kaksivuotiaat käyvät ns. perheryhmissä yhdessä oman aikuisen kanssa. 3–4-vuotias lapsi voi osallistua joko yhdessä vanhemman kanssa (merkitty aikatauluun lyhenteellä perher.) tai yksin muiden samanikäisten lasten kanssa. Kolmivuotiaiden olisi hyvä olla täyttänyt kolme viimeistään elokuussa. 5–6-vuotiaille voi valita joko laulu- tai soittopainotteisen ryhmän. Laulu- ja soittoryhmien musiikkileikkitunti kestää 60 min., muiden ryhmien 45 min. Lisätietoja voit lukea tästä.

Tarkemmat ilmoittautumisohjeet 1.8.2020 alkaen tästä.

Muskaripaikat vahvistetaan elokuussa 10.8.2020 mennessä. Musiikkileikkikoulun lukukausimaksut lukuvuodelle 2020–2021 on 130 € / lapsi / lukukausi riippumatta oppitunnin pituudesta.

Muskariryhmiä ja ilmoittautumista koskevat tarkemmat tiedustelut voi kysyä toimistosihteeri Hanne Bergeriltä hanne.berger(ät)turunkonservatorio.fi.