Ilmoittaudu musiikkileikkikouluun

Jonotilanteesta johtuen aiemmin ilmoitettua marraskuun ilmoittautumisikkunaa muskariin kevätkaudeksi 2022 ei voida toteuttaa. Seuraava ilmoittautuminen on toukokuussa 2022 elokuussa 2022 aloittaviin ryhmiin.

Pikkupoika muskarissaLukuvuoden aikataulu on tässä. Ilmoittauduttaessa ryhmiin pyydämme ensin tutustumaan lukujärjestykseen. Musiikkileikkiryhmiä on tarjolla 3 kuukauden ikäisistä vauvoista 6-vuotiaiden ryhmiin asti. Aikatauluun on merkitty lapsen syntymävuosi, ryhmän kokoontumispäivä, kellonaika, toimipiste ja vapaat oppilaspaikat.

Pyydämme huomioimaan, että lukujärjestyksen vapaita paikkoja ei päivitetä jatkuvasti. Mikäli ryhmä on jo täynnä, voi siihenkin ilmoittautua, jolloin jää jonottamaan mahdollisesti vapautuvaa oppilaspaikkaa. Vauvat, yksi- ja kaksivuotiaat käyvät ns. perheryhmissä yhdessä oman aikuisen kanssa. 3-vuotias lapsi voi osallistua joko yhdessä vanhemman kanssa (merkitty aikatauluun lyhenteellä perher.) tai yksin muiden samanikäisten lasten kanssa. Yksin ryhmässä käyvien kolmivuotiaiden olisi hyvä olla täyttänyt kolme viimeistään elokuussa. 5–6-vuotiaille voi valita joko laulu- tai soittopainotteisen ryhmän. Laulu- ja soittoryhmien musiikkileikkikoulutunti kestää 60 min., muiden ryhmien 45 min. Lisätietoja voit lukea tästä.

Siirry ilmoittautumaan tästä.

Musiikkileikkikoulun lukukausimaksu lukuvuodelle 2021–2022 on 130 € / lapsi / lukukausi riippumatta oppitunnin pituudesta.

Muskariryhmiä ja ilmoittautumista koskevat tarkemmat tiedustelut voi osoittaa varhaisiän musiikkikasvatuksen lehtori Pauliina Sirkiälle, pauliina.sirkia(ät)turunkonservatorio.fi, puh. 040 485 6484.