Ilmoittaudu musiikkileikkikouluun

Musiikkileikkikoulun ilmoittautuminen on keväältä 2021 päättynyt. Ilmoittautuminen elokuussa 2021 aloittaviin ryhmiin käynnistyy toukokuussa.

Kevään aikataulu on tässä. Ilmoittauduttaessa ryhmiin pyydämme ensin tutustumaan lukujärjestykseen. Musiikkileikkiryhmiä on tarjolla 3 kuukauden ikäisistä vauvoista 6-vuotiaiden ryhmiin asti. Aikatauluun on merkitty lapsen syntymävuosi, ryhmän kokoontumispäivä, kellonaika, toimipiste ja vapaat oppilaspaikat.

Pyydämme huomioimaan, että lukujärjestyksen vapaita paikkoja ei päivitetä jatkuvasti, vaan paikkatilanne on päivitetty viimeksi 11.1.2021. Mikäli ryhmä on jo täynnä, voi siihenkin ilmoittautua, jolloin jää jonottamaan mahdollisesti vapautuvaa oppilaspaikkaa. Vauvat, yksi- ja kaksivuotiaat käyvät ns. perheryhmissä yhdessä oman aikuisen kanssa. 3–4-vuotias lapsi voi osallistua joko yhdessä vanhemman kanssa (merkitty aikatauluun lyhenteellä perher.) tai yksin muiden samanikäisten lasten kanssa. Kolmivuotiaiden olisi hyvä olla täyttänyt kolme viimeistään elokuussa. 5–6-vuotiaille voi valita joko laulu- tai soittopainotteisen ryhmän. Laulu- ja soittoryhmien musiikkileikkitunti kestää 60 min., muiden ryhmien 45 min. Lisätietoja voit lukea tästä.

Tarkemmat ilmoittautumisohjeet tästä.

Musiikkileikkikoulun lukukausimaksu lukuvuodelle 2020–2021 on 130 € / lapsi / lukukausi riippumatta oppitunnin pituudesta.

Muskariryhmiä ja ilmoittautumista koskevat tarkemmat tiedustelut voi osoittaa varhaisiän musiikkikasvatuksen lehtori Pauliina Sirkiälle, pauliina.sirkia(ät)turunkonservatorio.fi, puh. 040 485 6484.