Sigyn-sali – edustava tapahtuma-areena Turun sydämessä

Sigyn-sali soveltuu erinomaisesti muun muassa konserttien, seminaarien, juhlien, cocktailtilaisuuksien ja muotinäytöksien järjestämispaikaksi. Sali remontoidaan kesällä 2021 ja on poissa käytöstä elokuun loppuun.

Aurajoen rannassa, Varvintorin laidalla sijaitseva Sigyn-salin luo tunnelmalliset puitteet niin musiikille, juhlille kuin yritystapahtumille. Monipuolisen salin, lähes 400-paikkaisen katsomon ja laadukkaiden ravintolapalveluiden ansiosta tila palvelee tasokkaasti erilaisia tapahtumajärjestäjiä.

Sigyn-sali sijaitsee entiseen köysitehtaaseen ja telakkahalliin kunnostetuissa tiloissa Turun konservatorion yhteydessä. Vuonna 1994 valmistuneen rakennushankkeen vanhaa ja uutta yhdistävän arkkitehtuurin on suunnitellut arkkitehtitoimisto Laiho-Pulkkinen-Raunio.

Muutos konserttisalin ja musiikkioppilaitoksen käyttöön on huomioitu lukuisilla kotimaisilla ja kansainvälisillä palkinnoilla. Nykyisin Sigyn-sali on kävijöiden ja käyttäjien kiittämä monipuolinen tapahtuma-areena, jossa vierailevat niin musiikin tähdet kuin kansainväliset seminaarivieraat.

Sigyn-sali peruskorjataan kesällä 2021, jonka jälkeen salissa on käytössä moderni ääni-, video- ja valotekniikka. Samalla salin muokattavuus ja pimennettävyys paranevat entisestään.

Tekniikka ja varusteet

Sigyn-salin tekniikka ja monikäyttöiset tilat soveltuvat lukuisien erilaisten tilaisuuksien vaatimuksiin. Katsomon paikkamäärä on lavan koosta riippuen 326–395. Salin valo- ja äänikalusto kattaa useimpien tapahtumien perustarpeet.

Tutustu tekniikkaan ja varustusteisiin.

Ravintolapalvelut

Sigyn-salin lämpiötiloissa kahvila- ja ravintolapalveluista vastaa Unica ravintola Sigyn.

Muut vuokrattavat tilat

Sigyn-salin lisäksi myös Turun konservatorion muut tilat ovat mahdollisuuksien mukaan varattavissa tapahtumien ja ryhmien käyttöön. Crichton-sali soveltuu muun muassa konsertti- ja kokouskäyttöön. Lue lisää muista tiloista.

Pyydä tarjous

Sigyn-salin vuokraamisesta vastaa yhteyspäällikkö Tommi Saalas.

Tommi Saalas
yhteyspäällikkö
puh. 050 540 9064
tommi.saalas(a)turunkonservatorio.fi