Monday Jazz Happening: Jean Berryhill Trio

ma 7.11.2022 klo 19
Rica Bar
Vapaa pääsy

Marian Petrescu – piano
Henri ”Berryhill” Marjamäki – kitara
Jean Engblom – basso
Oskar Suksi – rummut

Turkulaisten muusikoiden Janne Engblomin, Henri Marjamäen ja Oskar Suksen yhteistyötä on aina leimannut monipuolisuus. He ovat työskennelleet yhdessä hyvinkin erilaisten keikkojen ja projektien parissa sekä pop/jazz-puolen kantavana voimana Musiikkiopisto Arkipelagissa. Jean Berryhill Trio on heille yhteinen alusta vapauttaa luovuus täyteen mittaansa ja soittaa omannäköistä musiikkia vailla paineita keikan funktiosta. Triolla on ollut usein mukanaan loistavia virailevia solisteja, mm. Gunu Karjalainen, Severi Pyysalo ja Sami Saari. Monday Jazz Happeningin keikalle mukaan tulee Grammy-palkittu pianovirtuoosi Marian Petrescu. Hänen luovasta ja ennakkoluulottomasta soittotyylistään huokuu rakkaus soittamista ja soittamaansa musiikkia kohtaan.

Jean Berryhill Trio esiintyy klo 19 ja keikan jälkeen jatkuvat jamit, jossa kohtaavat musiikin opiskelijat, harrastajat ja jazzin ammattilaiset. Vapaa pääsy. Tervetuloa kuuntelemaan ja musisoimaan!

Monday Jazz Happening on Turun konservatorion ravintolayhteistyössä toteuttama tapahtuma, jota on järjestetty jo 16 vuoden ajan. Vuodesta 2021 mukana yhteistyössä ja tapahtumaa tukemassa on myös Jazz City Turku ry.