Monday Jazz Happening: Neo Soul Night with Katri E & The Explosion Ensemble

ma 13.12.2021 klo 19
Rica Bar
Vapaa pääsy

Katri E bändeineen saa ilman väreilemään, kun ilta omistetaan Neo Soulin kuningattarille. Luvassa on täyteläisiä bassoriffejä, sitkeää groovea ja muhkeita synasoundeja ainakin seuraavien artistien tuotannosta: Erykah Badu, Jazmine Sullivan ja H.E.R. Illan aikana kuullaan myös bändin omaa tuotantoa esikuvien jalanjäljissä.

Katri E aka Katri Liira – laulu
Ilmari Aitoaho – koskettimet
Jussi Karhujoki – basso
Taneli Korpinen – rummut
Lauri Laine – kitara

Katri E esiintyy klo 19, ja keikan jälkeen jatkuvat jamit, jossa kohtaavat musiikin opiskelijat, harrastajat ja jazzin ammattilaiset. Tapahtuma on kaikille avoin ja sisäänpääsy on maksuton. Tervetuloa kuuntelemaan ja musisoimaan!

Monday Jazz Happening on Turun konservatorion ravintolayhteistyössä toteuttama tapahtuma, joka käynnistää jo 16. kautensa. Tänä vuonna mukana yhteistyössä ja tapahtumaa tukemassa on myös Jazz City Turku ry.

Tapahtumassa noudatetaan pandemian aikaisia ravintolarajoituksia ja hygieniasuosituksia. Rica Barissa otetaan korona-passn käyttöön la 16.10.2021 lähtien. Passin käyttö on voimassa jokaisena päivänä baarin ollessa avoinna ja koskee kaikkia asiakkaita.

Lisätietoja:

www.ricabar.fi
www.jazzcityturku.fi