Monday Jazz Happening: Nina Mya

ma 27.2.2023 klo 19
Rica Bar
Vapaa pääsy

Sielukas jazzlaulaja-säveltäjä Nina Mya vierailee Turun konservatoriolla vetämässä workshopeja. Opetusviikon alkajaisiksi hän esiintyy Rica Barin Monday Jazz Happeningissa luottotrionsa kanssa, johon kuuluvat pianisti Henri Mäntylä, basisti Jori Huhtala ja rumpali Jussi Lehtonen, joista jälkimmäinen toimi myös taiteellisena tuottajana Ninan uusimmallla Just Another Lonely Soul -albumilla (Flame Jazz Records, 2021). Keikan ohjelmisto koostuu Ninan omista sävellyksistä viimeisen 7 vuoden ajalta sekä uudelleen sovitetuista Ninan lempijazzstandardeista. Loistavasti groovaavan yhtyeen tyylissä yhdistyvät luontevalla tavalla jazz, R&B ja soul.

Nina Mya – laulu
Henri Mäntylä – piano
Jori Huhtala – kontrabasso
Jussi Lehtonen – rummut

Nina Mya (s. 1989) on palkittu suomalainen jazzlaulaja ja säveltäjä. Hän on julkaissut neljä albumia oman yhtyeensä kanssa: Flying Solo (2012), Our Time (2014), Closure (2016) ja Just Another Lonely Soul (2021). Lisäksi hän on äänittänyt ja esiintynyt vierailevana solistina niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin, muun muassa Jukka Eskolan, Iiro Rantalan, Frank McCombin ja UMO Helsinki Jazz Orchestran kanssa. Mya on palkittu Pori Jazzin Vuoden Taiteilija 2012 -tittelillä. Huhtikuussa 2023 hän julkaisee ”Searching My Soul” -nimisen albumin UMOn kanssa ja kesällä 2023 hän toimii Korpo Sea Jazz -festivaalin taiteellisena johtajana. Lisäksi, hän on kiitelty opettaja Sibelius-Akatemian jazzaineryhmässä sekä Metropolia- ja Savonia-ammattikorkeakouluissa.

Monday Jazz Happeningissa ensimmäisen setin soittaa aina illan yhtye klo 19 alkaen, ja keikan jälkeen jatkuvat jamit, jossa kohtaavat musiikin opiskelijat, harrastajat ja jazzin ammattilaiset.

Monday Jazz Happening on Turun konservatorion ja Jazz City Turku ry:n tuottama tapahtuma yhteistyössä Rica Barin kanssa. Maanantaijameja on järjestetty Turussa jo 17 vuoden ajan.
Vapaa pääsy. Tervetuloa kuuntelemaan ja musisoimaan!

Lisätietoja:
www.ricabar.fi
www.jazzcityturku.fi