Monday Jazz Happening: Nordic Trinity

ma 17.9.2018 klo 20
Tiirikkala
Liput 4 € (opiskelijat ilmaiseksi)

Nordic Trinity The saapuu Tiirikkalaan  Art of Sound – levynjulkkarikeikalle.
Vuonna 2004 perustetussa Nordic Trinity-kokoonpanossa kolmen eri sukupolven soittajat yhdistävät voimansa! Yhtyeen esittämä materiaali perustuu improvisointiin sekä soittajien väliseen mahdollisimman kuuntelevaan ja reagoivaan kommunikointiin.

Suomen legendaarisin saksofonisti ja huilisti Juhani Aaltonen (s. 1935) palkittiin vuonna 1968 Suomen Jazzliiton Yrjö-palkinnolla. Hän on yksi UMO:n perustajajäsenistä ja on monivaiheisella urallaan tehnyt yhteistyötä esimerkiksi Edward Vesalan, Otto Donnerin, Heikki Sarmannon ja Paroni Paakkunaisen kanssa.

Vuonna 1992 Pori Jazzien vuoden taiteilijaksi valittu Klaus Suonsaari (s. 1959) on yli 20 vuoden ajan toiminut New Yorkissa rumpalina ja säveltäjänä.  Suonsaari on esiintynyt ja levyttänyt lukuisten kansainvälisten huippujazzartistien kanssa.

Nordic Trinityn perustaja, laajan soundivalikoiman omaava kitaristi-säveltäjä Mikko Iivanainen (s. 1975) tunnetaan mm. yhteistyöstä Johanna Iivanaisen kanssa. Mikko julkaisi vuonna 2014 debyyttialbuminsa ’Last Room’.

Keikan jälkeen jamit!

Liput 4 € (opiskelijat ilmaiseksi)
Lippujenmyynti klo 19.30-21.00
Jameihin vapaa pääsy!
Tervetuloa