Monday Jazz Happening: Sur-rur feat. Severi Pyysalo

ma 25.10.2021 klo 19
Rica Bar
Kristiinankatu 5
Vapaa pääsy

Sur-rur on uusi bändi, joka pyrkii yhdistelemään 80-luvun fuusiojazztyyliä (esim. Steps Ahead) ja vapaata kelluntaa. Tähän Severi Pyysalo istuu kuin nenä päähän. Vapaaseen kelluntaan ovat Mäkiranta ja Gröhn tottuneet säestäessään monien kokoonpanojen kanssa mykkäfilmejä, jolloin kuuntelu ja reagointi korostuu. Loistava kitaristi Snapir tällä kertaa basistina ja monentyyppisissä kokoonpanoissa soittava Manninen rummuissa. Biisit omia.

Kimmo Gröhn sax
Taneli Manninen drs
Kari Mäkiranta keys & effects
Severi Pyysalo vibes
Jonatan Snapir bass

Sur-rur esiintyy klo 19, ja keikan jälkeen jatkuvat jamit, jossa kohtaavat musiikin opiskelijat, harrastajat ja jazzin ammattilaiset. Tapahtuma on kaikille avoin ja sisäänpääsy on maksuton. Tervetuloa kuuntelemaan ja musisoimaan!

Monday Jazz Happening on Turun konservatorion ravintolayhteistyössä toteuttama tapahtuma, joka käynnistää jo 16. kautensa. Tänä vuonna mukana yhteistyössä ja tapahtumaa tukemassa on myös Jazz City Turku ry.

Tapahtumassa noudatetaan pandemian aikaisia ravintolarajoituksia ja hygieniasuosituksia. Rica Barissa otetaan korona-passn käyttöön la 16.10.2021 lähtien. Passin käyttö on voimassa jokaisena päivänä baarin ollessa avoinna ja koskee kaikkia asiakkaita.

Lisätietoja:

www.ricabar.fi
www.jazzcityturku.fi