Musiikkia Tall Ships Racessä

to 20.7.2017 klo 16.30
Varvintori

Torstaina 20.7. Tall Ships Races -purjelaivatapahtumassa Varvintorin lavalla kuullaan neljää Turun konservatorion kokoonpanoa. Klo 16.30 alkavassa ja iltaan asti kestävässä osuudessa ovat mukana Tyttökuoro Sigynella, Emma and the Boys of Finland, Trio Nol feat. Emmi Raasumaa sekä Mi-Ritmå.

Turun konservatorion kesäkuoro Sigynella, jossa on laulajia sekä lapsi- että nuorisokuorosta laulaa ja laulattaa kaihoisia kansanlauluja ja ihania iskelmiä.

Emma & The Boys of Finland on toissa syksynä Turun konservatoriolla perustettu viisihenkinen kokoonpano, joka soittaa monipuolisesti rytmimusiikkia rockista jazziin. Keikalla kuullaan biisejä muun muassa Jamiroquaista Joe Bonamassaan.

Emmi Raasumaa ja Trio NOL pureutuvat vanhojen jazziskelmien maailmaan tunnelmoiden Suomen 100-vuotisjuhlavuotta. Suomalaista sielunmaisemaa kuvaavat kappaleet kertovat jazztaudin tarttumisesta, suomineitojen oikuista sekä satumaisista mainingeista.

Mi RitmÅ on 8-henkinen on turkulais-helsinkiläinen yhtye joka ihastuttaa ja henkii hyvää fiilistä ympärilleen musiikin välityksellä. Letkeät lattarirytmit yhdessä suomen- ja portugalinkielisten laulujen kanssa tarjoaa kuunneltavaa kaikenlaiselle yleisölle.

Turun konservatorion entisiä ja nykyisiä opiskelijoita on runsaasti mukana Varvintorin ohjelmalavan esityksissä myös muina tapahtumapäivinä. Lisätietoa tapahtumasta www.tallshipsturku.fi.