Open mic

to 1.10. klo 1821
Sigyn-sali
Vapaa pääsy

Kaikki konservatorion opiskelijat ovat tervetulleita yli genre rajojen!

OPKH järjestää konservatorion opiskelijoille matalan kynnyksen open mic -tapahtuman 1.10. klo 18 alkaen Sigyn-salissa.

Tule harjoittelemaan käynnissä olevien workshoppien kappaleita, tulevia keikkoja varten, soittamaan omia teoksia tai mitä ikinä haluat! Tapahtuma on tarkoitettu kaikille konservatorion ammattiopiskelijoille ilman genrerajoja.

Varaa itsellesi aika alla olevasta linkistä, jotta tiedämme osallistujien määrän ja esitysten pituudet. Jokaiselle esiintyjälle on varattu maksimissaan 10 min aikaa. Tämä kannattaa huomioida esim. pitkissä konsertoissa yms teoksissa. Voit siis tulla soittamaan teoksesta myös esim. vain yhden osan, esityksen ei tarvitse olla täydellinen loppuun asti hiottu kokonaisuus. Voit myös tulla vain kuuntelemaan!

Jokaiselle omat soittimet ja mikit mukaan. Pianonkoskettimia tullaan desinfioimaan jokaisen soittajan jälkeen. Muistakaa huolehtia hyvästä käsihygieniasta ennen tilaisuuteen tuloa.
Open mic äänitetään esiintyjä kerrallaan, jotta sinulle jää halutessasi tallenne. Tästä ei kuitenkaan tule ottaa paineita vaan tulla rohkeasti esiintymään!!! Tallenne on tarkoitettu vain sinulle itsellesi, omaan käyttöösi.

Ilmottautumislinkki