Sirkusmusikaali

pe 2.3.2018 klo 19
Sigyn-sali

Kirkasta väriloistetta, pelotonta huimapäisyyttä ja mystistä magiikkaa, siitä on sirkus tehty. Mutta oletko koskaan kurkistanut sirkuksen kulissien taakse?

Kiertolaiselämää viettävät sirkuslaiset saapuvat riemukkaasti Turkuun ja pian alkaa tapahtua. Anna perheineen kuuluu sirkuksen siivoushenkilökuntaan, pitäen huolta sirkuksen ehkä jo parhaat päivänsä nähneistä puitteista. Anna joutuu koetuksiin päivittäin, kun unelmat veisivät häntä mukanaan, mutta sirkus perheineen pitää häntä otteessaan. Sirkuksen vetonaulan, taikuri Benjaminin temput taas eivät ole parhaita päiviä nähneetkään ja sirkuksen Tirehtööri puolestaan kamppailee rahavaikeuksien kanssa. Benjaminin avustaja Leila etsii identiteettiään ja joutuu kohtaamaan suuria kysymyksiä. Miten käy Annan ja koko sirkuksen?

Esitykset Sigyn-salissa:
ke 28.2.2018 klo 19
to 1.3.2018 klo 14
to 1.3.2018 klo 19
pe 2.3.2018 klo 14
pe 2.3.2018 klo 19

Iltanäytösten liput 0 € varattavissa 8.1. alkaen. Päivänäytökset suunnattu kouluryhmille
(yläkoululaiset ja lukiolaiset). Esityksen kesto n. 75 min, ei väliaikaa.

Lippuvaraukset

Lippuvaraukset koululaisnäytöksiin

Instagram

Ohjaus Jutta Lahtinen
Tuottaja Annika Tepponen ja Turun konservatorio
Käsikirjoitus Jutta Lahtinen, Timo Tamminen, Annika Tepponen ja opiskelijatyöryhmä: Milja Lempinen, Emma Kerminen, Rebecca Spörl, Jacob Waselius ja Sonja Tunturi
Koreografia Timo Tamminen
Kapellimestari ja musiikin sovitukset Martin Segerstråle
Laulujen suomennokset Emma Kerminen, Senni Lyytinen, Milja Lempinen, Roosa Lumme, Avin Alyasi, Eevi Sjöholm, Roosa Manninen, Inka Laitinen, Maria Rantalankila, Annika Tepponen ja Elina Arlin
Lavastus Jutta Lahtinen, Annika Tepponen, Minea Lehtinen ja opiskelijatyöryhmä: Kristoffer Malm
Pukusuunnittelu Minea Lehtinen
Maskeeraus Minea Lehtinen
Graafinen suunnittelu Janne Ruohonen / Mainostoimisto kmg Turku
Äänisuunnittelu Pirkka Thessler ja Mikko Maunula
Valosuunnittelu Ville Pirttinen ja Jutta Lahtinen
Valoajajat Tiia Saarinen ja Tella Vahala

Norsun suunnittelu ja rakennus Timo Tamminen ja Jutta Lahtinen
Lavalla Eevi Sjöholm, Eeli Hallikainen, Johanna Koiranen, Jacob Waselius, Sofia Liljeström, Meeri Smiley, Petri Huhtala, Senni Lyytinen, Sonja Tunturi, Roosa Manninen, Emma Kerminen, Maria Rantalankila, Milja Lempinen, Akusti Suominen, Miska Rautakorpi, Rebekka Vallinen, Inka Laitinen, Hannamaria Suvinen, Tytti Hartikainen ja Iida Mansikka.
Akrobaatit Ira Oinosen ja Jere Virta Taideakatemian sirkuksen 2. vuosikurssi
Orkesteri Turun konservatorion musikaaliorkesteri
Orkesterin ohjaava opettaja Marko Autio
Laulun ohjaavat opettajat Annika Tepponen, Elina Arlin ja Marko Autio

Sirkusmusikaalissa nähdään upeita laulajia Turun konservatorion ammattikoulutuksesta ja bändikoulusta sekä Turun ammattikorkeakoulusta. Produktion ohjaaja Jutta Lahtinen on kolmannen vuoden teatteri-ilmaisun ohjaajaopiskelija ja koreografi Timo Tamminen on kolmannen vuoden sirkusopiskelija Taideakatemiassa.

Musikaalin musiikiksi valikoitui kokoelma kansainvälisesti tunnettujen suurmusikaalien ja elokuvien kappaleita. Mukana on musiikkia esimerkiksi musikaaleista “The Last five years” ja “Wicked” sekä elokuvista “Frozen” ja “Mulan”. Kappaleiden suomennoksista on vastannut ryhmä Turun konservatorion ammatillisen koulutuksen opiskelijoita. Musiikin sovittaa ja johtaa Martin Segerstråle, joka on erikoistunut Lontoossa musikaaleihin ja johtaa parhaillaan Tampereella suurtuotannossa “Cats”. Musiikin toteutuksen kulmakivenä on opiskelijoista koostuva orkesteri, jonka päämäärätietoisena luotsina on vuosien ajan toiminut Marko Autio.