Tähtisumua

su 26.11.2023 klo 15
Sigyn-sali

Angelika Klas, sopraano
Seppo Hovi, piano ja juonto
Antti Sarpila, klarinetti
Hannu Rantanen, kontrabasso

Svengaava trio yhdessä hurmaavan laulajattaren Angelika Klasin kanssa loihtivat säkenöivän ja unohtumattoman konsertin kauneimpien klassikkosävelmien parissa. Konsertin ohjelma on erityisen laaja-alainen. Vuosikymmenet vaihtuvat tähtien tuikkeessa Seppo Hovin värikkäiden ja viihdyttävien tarinoiden säestyksellä.

Tämä kokoonpano edustaa Suomen ehdotonta muusikkokärkeä. Seppo Hovi tunnetaan taiturillisen pianisminsa lisäksi ainutlaatuisena ja värikkäänä puhujana, ja hänen tarinansa nivovat yhteen tässä konsertissa musiikkityylit ja kappaleet eri vuosikymmeniltä oopperasävelmistä bossanovan rytmeihin. Antti Sarpila edustaa suomalaisen perinnejazzin kultaista kärkeä ja hänen klarinettinsa valloittaa niin virtuoottisuudellaan kuin soinnillaan. Hannu Rantanen tunnetaan  monista tyylilajeista niin eri yhtyeissä, kuin orkestereissa ja soitinyhtyeissä tangosta jazziin.
Angelika Klas tunnetaan erityisestä monipuolisuudestaan. Hänen laaja ohjelmistonsa ulottuu ooppera-, orkesteri- ja kamarimusiikista musiikkiteatteriin tangoon ja jazziinkin. Hänen karismaattinen esiintyminen ja vaikuttavat tulkinnat ovat osa hänen valloittavaa taiteilijapersoonaansa.

Liput 30–38,50 € (+ mahd. tilausmaksut)
Liput: korhonen.piiu@gmail.com / lippu.fi