Teekkarispeksi 2023 – Univelka

ke 29.3.2023 klo 19
Sigyn-sali

Tervetuloa katsomaan Suomen suurinta opiskelijamusikaalia!

Unimaailmaan tunkeutuvat markkinatalouden lonkerot saavat Unten valtiaan rauhattomaksi samalla, kun nukkumisesta nauttivan taiteilijasielu Urho Vahveron unet alkavat häiriintyä. Perheen, bisneksen ja unien kietoutuessa yhteen yllättävien kumppanien täytyy yhdistää voimansa. Onko seurauksena pelkkää painajaista? Heitä nyt unihiekkaa silmiisi, sillä Teekkarispeksi 2023 suuntaa unten maille!

Teekkarispeksi on yksi vanhimmista Suomessa toimivista spekseistä ja on tuottanut Otaniemestä käsin jo 32 kokoillan musikaalia. Speksi nojaa improvisaatioon, rautaiseen teatteritekniikan tuntemiseen ja voimakkaaseen draamaan, mutta ennen kaikkea ratkiriemukkaaseen huumoriin.

Speksien tärkeimpänä täkynä on yleisön osallistuminen: kun omstart-huuto kuuluu yleisöstä, näyttelijä improvisoi kohtauksen uudelleen, heittää tilanteeseen liittyvän vitsin tai vaikka puhkeaa lauluun, palaten sen jälkeen juoneen ja käsikirjoitukseen. Myös orkesteri, tanssijat ja tekniikka osallistuvat improvisointiin. Omstarteja ei ole harjoiteltu, vaan ne syntyvät hetkessä. Jokainen esitys on erilainen. Jos et usko, tule katsomaan ja kokeile itse!

Liput 25 euroa
Opiskelija-alennus 9 euroa
Kannatuslippu 45 euroa

Liput ja lisätietoa: https://teekkarispeksi.fi/