Turku Jazz Orchestra & Kimmo Gröhn 60 – Old, new, borrowed and blue

pe 16.10.2020 klo 19
Sigyn-sali

Lokakuussa Turku Jazz Orchestra juhlii näyttävästi saksofonisti Kimmo Gröhnin 60-vuotissyntymäpäiviä Sigyn-salissa! Kimmo Gröhn tunnetaan jazzin lisäksi myös monien teatteriorkesterien sekä iskelmäartistien luottomuusikkona. Hän on työskennellyt mm. Arja Korisevan ja Kirkan yhtyeissä sekä säveltänyt ja sovittanut musiikkia useisiin tv- ja radio-ohjelmiin. Monipuolinen säveltäjä ja multi-instrumentalisti esittelee juhlakonsertissa uutta ja vanhaa tuotantoaan, ja konserttilavalla nähdäänkin TJO:n omien solistien lisäksi myös vieraita Gröhnin mittavan uran varrelta, kuten Ami Aspelund sekä Pauliina Saarinen & Mikael ”Fagu” Haavisto.

“Big bandit ovat olleet tärkeä osa elämääni jo nuorena. Olen ylpeä siitä, että olen saanut soittaa Turku Jazz Orchestrassa sen alusta lähtien. Erityisen kiitollinen olen mahdollisuudesta tehdä kokonainen konsertti kirjoittamaani materiaalia, kun vielä tietää, että bändi on erinomainen – maan parhaita.” – Kimmo Gröhn

LIPUT Tiketti

Normaali 25 €
S-etu 22,5 € (max 2 etua / asiakas, ei bonusta)
Eläkeläiset 20 €
Opiskelijat ja lapset (7-17 v.) 10 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Lipunmyynti myös konserttipäivänä Sigyn-salin ovella klo 18 alkaen, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Konsertin kesto on n. 1,5 tuntia, ei väliaikaa.

Konserttiin on myynnissä normaalia pienempi määrä lippuja, jotta salissa säilyvät riittävät turvavälit. Tapahtumassa tulee noudattaa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa, ja suosittelemme THL:n ohjeistuksen mukaisesti myös kasvomaskin käyttöä. Konserttiin saapuminen on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa tai olet vieraillut viimeisen kahden viikon aikana maassa, josta saapuessa suositellaan karanteenia.

Konsertti striimataan livenä Turku Jazz Orchestran ja Jazz City Turun Facebook-sivuilla. Voit tukea Turun jazztapahtumatoimintaa ostamalla striimauskonserttiin kannatuslipun Tiketistä, liput tulossa myyntiin pian! Keikka on katsottavissa Facebookissa 22.10. asti, katsojilla ei tarvitse olla omaa Facebook-tiliä.

FACEBOOK
Jazz City Turku ry
info@jazzcityturku.fi

JAZZ OFFICE TURKU
Forum Kortteli
Linnankatu 11, Turku

Avoinna syksyllä ti-to iltapäivisin.