Saapuminen Turun konservatorioon

Oppilaitoksellamme on toimintaa kahdessa rakennuksessa: Mestarinkadun koulutalossa sekä Aurajoen rannalla, entisen köysitehtaan ja telakkahallin puitteisiin kunnostetuissa tiloissa.

Linnankatu 60

Turun konservatorion Linnankadun toimitiloihin on matkaa kaupungin ydinkeskustasta noin kaksi kilometriä, ja joukkoliikenne tuo sinut suoraan ovellemme. Osoite on Linnankatu 60, 20100 Turku.

Sisäänkäynnit

Turun konservatorion Linnankadun toimitilojen pääovi sijaitsee Linnankadulla,  Turku Energian sähkölaitosta vastapäätä.

Sigyn-salin sisäänkäynti on Varvintorilla, noin 50 metriä Turun keskustan suuntaan.

Crichtoninkadun sisäänkäynti sijaitsee köysitehtaan satamanpuoleisessa päädyssä.

Yhteydet

Turun kaupungin bussilinjan numero 1 (Kauppatori – Satama) kaksi pysäkkiä sijaitsevat tilojemme välittömässä läheisyydessä.

Pääovea lähellä olevan pysäkin nimi on Veistämöntori. Kartalta sen tunnistat WTC-symbolista, joka on nimetty paikalla sijaitsevan rakennusparin mukaisesti. Crichtoninkadun sisäänkäyntiä lähempänä keskustasta tultaessa on linjan seuraava pysäkki, Sähkölaitos.

Pysäköinti

Oppilaitoksen lähikatujen varsilla on runsaasti pysäköintimahdollisuuksia. Huomioithan kuitenkin saapuessasi, että osassa paikoissa pysäköintiaika on rajoitettu pysäköintikiekolla 30–60 minuuttiin. Lähin suurempi pysäköintialue sijaitsee Merikeskus Forum Marinumin pihalla.

Mestarinkatu 2

Turun konservatorion Mestarinkadun toimitiloihin on matkaa kaupungin ydinkeskustasta noin kaksi kilometriä. Osoite on Mestarinkatu 2, 20810 Turku. Turun konservatorion toimintaa on pääosin kerroksissa 3–5, lisäksi käytössä ovat muskariluokat sisääntulokerroksessa ja bänditoimintaa kellarikerroksessa.

Pysäköinti

Turun konservatorion oppilaiden huoltajat voivat tarvittaessa pysäköidä Mestarinkadun piha-alueelle. Pysäköintilupaa voi tiedustella omalta opettajalta. Pihapysäköinnin aikarajoituksen lisäkyltti on poistettu syksyllä 2023 Steiner-koulun lopetettua toimintansa Mestarinkadun koulutalolla. Suosittelemme erityiseen varovaisuuteen piha-alueelle pysäköitäessä.