Saapuminen Turun konservatorioon

Oppilaitoksemme sijaitsee Aurajoen rannalla, entisen köysitehtaan ja telakkahallin puitteisiin kunnostetuissa tunnelmallisissa tiloissa.

Turun konservatorioon on matkaa kaupungin ydinkeskustasta noin kaksi kilometriä, ja joukkoliikenne tuo sinut suoraan ovellemme. Osoitteemme on Linnankatu 60, 20100 Turku.

Sisäänkäynnit

Turun konservatoriolla on kolme erillistä sisäänkäyntiä. Pääovi sijaitsee Linnankadulla, Turku Energian toimistorakennusta vastapäätä.

Sigyn-salin sisäänkäynti on Varvintorilla, noin 50 metriä Turun keskustan suuntaan.

Crichtoninkadun sisäänkäynti sijaitsee köysitehtaan satamanpuoleisessa päädyssä.

Yhteydet

Turun konservatoriolle pääsee kätevästi bussilla. Linjan numero 1 (Kauppatori – Satama) kaksi pysäkkiä sijaitsevat tilojemme välittömässä läheisyydessä.

Pääovea lähellä olevan pysäkin nimi on Veistämöntori. Kartalta sen tunnistat WTC-symbolista, joka on nimetty paikalla sijaitsevan rakennusparin mukaisesti. Crichtoninkadun sisäänkäyntiä lähempänä keskustasta tultaessa on linjan seuraava pysäkki, Sähkölaitos.

Pysäköinti

Oppilaitoksen lähikatujen varsilla on runsaasti pysäköintimahdollisuuksia. Huomioithan kuitenkin saapuessasi, että osassa paikoissa pysäköintiaika on rajoitettu pysäköintikiekolla 30–60 minuuttiin. Lähin suurempi pysäköintialue sijaitsee Merikeskus Forum Marinumin pihalla.