27.10.2017

Juha Rantasaaresta puheenjohtaja

Turun konservatorion kannatusyhdistys r.y. – Garantiförening för Åbo konservatorium r.f. on syyskokouksessaan 26.10.2017 valinnut uudeksi puheenjohtajakseen Juha Rantasaaren. Ennen tätä valintaa Rantasaari on työskennellyt Turun konservatorion hallituksessa Turun kaupungin edustajana vuodesta 2010. Hallituksen varapuheenjohtajana hän on toiminut vuodesta 2015.

Puheenjohtajakaudellaan Rantasaari nostaa keskeisiksi asioiksi toiminnan kehittämisen edelleen. Yhteistyötä tulisi vahvistaa keskeisten sidosryhmien kanssa. Rantasaari pitää Turun kaupunkia konservatorion keskeisenä kumppanina.

– ”On hienoa, että Turussa on laaja, monipuolinen musiikkialan koulutus ja sitä tulee ehdottomasti ylläpitää ja kehittää edelleen”, Rantasaari kertoo.

Turun konservatorion vahvuus perustuu ennenkaikkea opetushenkilöstöön, jonka Rantasaari haluaakin nostaa esille yhtenä keskeisenä asiana.

– ”Henkilöstön hyvinvoinnista on huolehdittava ja pohdittava miten parhaiten johdetaan asiantuntijaorganisaatiota”, Rantasaari jatkaa. Yhtenä huolenaiheena Rantasaarella on konservatorion tilakysymys ja nykytiloista Kevalle maksettava varsin korkea vuokra.

Juha Rantasaari on ammatiltaan Varsinais-Suomen ja Satakunnan Kokoomuksen toiminnanjohtaja. Rantasaaren omassa perheessä musiikkia pidetään tärkeänä asiana ja perheessä soitetaankin viulua, selloa ja pianoa. Kotijoukkoihin kuuluvat vaimo ja neljä lasta.

Tiedustelut:
Turun konservatorion kannatusyhdistyksen puheenjohtaja
Juha Rantasaari
puh. 040 5140 894
juha.rantasaari(ät)turku.fi