16.1.2019

Avoimet ovet

Tule tutustumaan Turun konservatorion ammatilliseen koulutukseen! Avoimet ovet keskiviikkona 6.2.2019 on tarkoitettu kaikille muusikon tai musiikkiteknologian koulutuksesta kiinnostuneille. Tilaisuus sopii 9.-luokkalaisille, abiturienteille, tai muun tutkinnon pohjalta musiikin opinotoihin hakeutuville sekä nuorten huoltajille.

Avointen ovien päivänä klo 13–15 pääsee tutustumaan taloomme, seuraamaan toimintaa ja juttelemaan opiskelijoiden ja opettajien kanssa. Opiskelusta ja hakemisesta on kertomassa myös koulutuspäällikkö Marko Autio. Sigyn-salissa klo 18 pidettävässä infotilaisuudessa kuulet kaiken tarvittavan hakeutumisesta Turun konservatorion ammatilliseen koulutukseen.

– Meillä voi opiskella monipuolisesti klassista, pop- ja jazzmusiikkia sekä musiikkiteknologiaa. Klassisessa musiikissa on mahdollisuus valita myös kirkkomusiikkipainotus. Opintomme ovat mahdollisuus todella uppoutua musiikin maailmaan loistavien opettajien kanssa, Marko Autio hehkuttaa.

Lue lisää ammatillisen koulutuksen hausta täällä.

Turun konservatorion ammatillisen koulutuksen avoimet ovet ke 6.2.2019 klo 13–15 ja infotilaisuus Sigyn-salissa klo 18. Tervetuloa kaikki kiinnostuneet!