30.4.2019

Satumainen kevätkonsertti

Turun konservatorion lapsi- ja nuorisokuorot Pikkurella, Auriella ja Sigynella laulavat torstaina 2.5. Sigyn-salissa klo 18. Syksyllä kuoroilla oli Halloween-teemainen karmea konsertti, nyt keväällä teemana on satumaisuus. Mukana konservatorion koko kuoroperhe 5–6-vuotiaista laulumuskarilaisista kokeneisiin nuorisokuorolaisiin.

Kevätkonsertin satumetsässä perinteiset satuhahmot kohtaavat uudempien elokuvien ja tv-sarjojen sankarit ja sankarittaret. Luvassa onkin mm. Hakuna Matata Leijonakuninkaasta, Bibedi babedi buu Tuhkimosta ja Another day of Sun Lalalandista. Ohjelmassa on myös lauluja Grimmin saduista ja kaikkien rakastamia klassikkoja.

Konsertissa kuullaan kuoron oman kasvatin, Evelin Pertun, ensimmäisten kuorosävellysten kantaesitykset. Nyt lukiossa opiskeleva Evelin on laulanut kuorossa ykkösluokkalaisesta saakka ja soittaa konservatoriolla myös selloa. Evelinin kappaleet ovat nimeltään The Monster ja Sinivalaan balladi.

Kuoroja satumaisessa konsertissa johtavat Epp-Inna Westergård ja Terhi Lehtovaara, pianistina soittaa Josefin Kavén. Vapaa pääsy! Konsertissa on lyhyt väliaika.