10.12.2020

Töitä tarjolla

Turun konservatorio ja musiikkiopisto etsii taiteen perusopetuksen erityismusiikkikasvatuksen yksilö- ja ryhmäopetukseen tuntiopettajaa 7.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Keväällä 2021 yhteismusisointiryhmät kokoontuvat keskiviikkoiltaisin, ja yksilötunnit pidetään maanantaisin tai sopimuksen mukaan. Opetustuntimäärä keväällä noin 8 tuntia viikossa. Toivomme, että opettaja olisi käytettävissä myös ensi syksynä, jolloin tarjolla olisi mahdollisesti suurempi tuntimäärä.

Haemme erityismusiikkikasvatuksesta kiinnostunutta pedagogia, joka pystyy opettamaan kuvionuottiavusteisesti alkeita myös bändisoittimilla ja joka on valmis huomioimaan opetuksessa yksilöllistä tukea tarvitsevat musiikin oppijat. Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat asetuksen 986/1998, 19 § mukaiset. Hakijan eduksi katsotaan opinnot ja työkokemus erityispedagogiikasta.

Lisätietoa erityismusiikkikasvatuksen opetuksesta verkkosivullamme.

Tiedusteluihin vastaa koulutuspäällikkö Reijo Borman puh. 044 527 3214‬ ja erityismusiikkikasvatuksen aineryhmävastaava Terhi Lehtovaara puh. 040 579 4748‬.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 17.12.2020 mennessä reijo.borman(ät)turunkonservatorio.fi.