24.5.2022

Uusia opettajia

Turun konservatorioon on valittu uusia opettajia, jotka aloittavat tehtävissään syyslukukauden 2022 alkaessa.

Pianonsoiton lehtorina aloittaa Niina Ranta, joka on ollut oppilaitoksessamme päättyneen lukuvuoden Pasi Helinin sijaisena tämän ollessa vuorotteluvapaalla. Niina on musiikin maisteri Sibelius-Akatemiasta ja perehtynyt mm. orkesteripianismiin.

Varhaisiän musiikkikasvatuksen lehtoriksi on valittu Nina Ampuja, jolla on musiikin varhaiskasvattajan YAMK-tutkinto Metropolia-ammattikorkeakoulusta. Nina on toiminut varhaisiän musiikkikasvatuksen alalla monipuolisesti eri puolilla Suomea.

Kitaransoiton päätoimisena tuntiopettajana aloittaa Maria Sapelkina, joka on musiikin maisteri Sibelius-Akatemiasta. Marialla on myös kansanmusiikkitaustaa ja kokemusta monenlaisista projekteista ja opetusmenetelmistä.

Onnittelut valituille!

Kuvassa vasemmalta Niina Ranta, Nina Ampuja ja Maria Sapelkina.